CreativeNemesis Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Sveiki, un tātad... gribu zinat , vai tad kad sleedzas dators ieksha ( ja ir Windows Geniune ( un ja nelegalais windows ) ) vai tad kad radas resolve now or later virs taa raadas Windows Vista Premium ??? Lieta tāda ka esmu apmulsis, un vairs iisti nezinu kas man ir... kad ieraudziju to Windows Vista Premium , nodomaju ka man vista , bet pastos dxdiag , un windows XP professional... So.... ja kaadam tas Windows Genuine ir , vai jums arī rādās Windows Vista gela virs taa Resolve now or later... Zinu ka tas viss izklausaas stulbi, un iespējams , ka āri smieklīgi... bet... nu pasakiet! Paldies ( Cerams ka WARN. neuzliks.. jo moshh spamaa vajadzeja likt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Kas tu neatšķir XP no Vistas? Ja tādi brīnumi rādās, tad nēesi kautkādus transform. pakas licis virsū? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 vispar es brinos par jums kur jus dabuniet tos mistiskos windows'us ar tiem genuiniem, ja zodz tad vismaz normalu mantu zodz Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted June 13, 2009 Author Report Share Posted June 13, 2009 (edited) Nu... man tas genuine nesen paraadijaas... un pirmstam man ar bijis windows XP , izskatijās daudzreiz savādāk.... un kad man maaatesplati mainija... tad tas kas mainija arī instalēja windowsu... zeel ka vins krieviski ieinstaleeja! + pick kaa izskatās Desktop ... nu neizskatas pec XP ... prieksh manis! Edit: Vot atcereejos.. kad sitas apaksā , kur start malas.. kur var izveeleeties tur ar raada ka vista ( cerams ka saprataat ) + sitas nevareet ubuut windows XP = vista edition ? vai kkas taa ? Edited June 13, 2009 by CreativeNemesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Control Panel -> System. Tur rakstīts kāda tev OS. Izskatās pēc sadrāzta XP. Tā ir, ka ved pie visādiem "meistariem", kuri pat normāli krekotu Windows nejēdz novilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Bišku ne pat tēmu bet der.. Kāds nezin kā noņemt to Windows Geniune ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Zin gan. Nopērkot legālu Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Lūdzu fails ar ko jūs noņemsiet Windows Geniune http://yy.lv/download.php?f=51726 Kā zinu ka šis der. pašam bija tāda lieta, bet šis ir tikai tā kad jūs izslēdzat datoru viņs atkal ir, bet palaižot šo vairs nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now