hayee. Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Hay, nēesmu gadu spēlējis cs'u, tagad izlēmu atsākt, nu vot, sāku spēlēt, un pirmais ko darīju gāju GIGN csdm'ā, jo tur ir +- normāla tauta (nav nekādi n00bz ) un +- daudzus pazīstu (no cita profila šito tagad rakstu, jūs visi mani pazīstat ) Tātad, jautājums sekojošs, man ir nepatstāvīga IP adrese, tādeļ man ik pēc laika viņa mainās, un ir brīži, ka vispār nemainās, nu vot, es gribu piereģistrēt GIGNā niku, caur sms, bet ja man nomainīsies IP uz kāda čītera (visu laiku tā ir) tad es serverī netieku, un jāgaida kamēr atkal nomainīsies, bet ar reg niku nekas nenotiks, ar manu? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 nickam nav nekāda sakara ar tavu ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayee. Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 Skaidrs, bet ir kāda iespēja appiet kaut kā to čīteru IP? Jo nu atkal tikko domāju paspēlēt bams, | ADMINS: fuj1tsy | NOBANOTAIS NIKS: Th3nD.| MaZaIs PaLiGs | NOBANOTAA IP: 212.93.97.139 | IEMESLS: norec Un tā katru dienu ir, bet ir dienas kad arī tieku paspēlēt Un nē, neiesakiet man griezties pie provaidera, uz patstāvīgu IP, jau ir mēģināts, bet nu droši vien tad nav citu iespēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Pameklē kā nomainīt IP. Ar mainīgo IP to varēs izdarīt (man liekas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now