Domino Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Kads var paskaidrot, kas ir datora klonesana tadaa nu normala valoda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 nu man sencis to dara ar manu datoru kjip cieto sadala divās daļās. proti C un D. Tad uz C sainstalē visu ko visu ko vajag, proti windows, ofis un pārejos sūdus. Tad uz C uzliek klonu. Nu un tu tagad sadabū kaut kādu sūdu ar ko nevari tikt galā. Tad palaid klonu un viņs tev C disku atjaunos kād viņš bija tikko svaigi uzzinstalēts. Nu apmēram kaut kā tā tas sanāk mirstīgo valodā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 kr4 Ja es pareizi sapratu, tad es sataisu visu sainstaleju piemeram kaspersky 2009 trialu, pec nedeljas nokloneju un man atkal ir 30 dienas dotas ? Un taa kamer apnik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Ja es pareizi sapratu, tad es sataisu visu sainstaleju piemeram kaspersky 2009 trialu, pec nedeljas nokloneju un man atkal ir 30 dienas dotas ? Un taa kamer apnik ? diezvai. kasperski chekosies internetra un viena mirkli pateiks, ka ta atslega vairs nav deriga un nevares nokachat apdeitu. Drizak uztaisi klonu PIRMS instale kaspersky. Tad kaspersky nevares zinat, vai jau ir bijis uzzinstalets. !! Un izsledz biuosa CPUID. Ja nemaldos, tad ar to var noksaidrot unikalu CPU id numuru. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Parasti jau to sauc par backup`u...cietā diska klonēšana ir info no viena diska pārrakstīt uz otru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) Sistēmas klonēšanu tu vari veikt ar utilītprogrammu GHOST. Interfeiss: Edited June 11, 2009 by Edgars1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now