R._ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Hey, tā kā pēdējā laikā pubā ir pamaz tautas un par nelaimi man sanāk spēlēt tajos laikos, kad nav neviena admina, tad palūgšu, lai man uzliek xvotemap, jo spēlēt lielas nedef mapes (kuras man patiešām patīk) neviens negrib. P.S. Lūdzu nerājiet mani par to, ka visi acc tagad prasa, vienkārši man vajadzība pēc votemap ir bijusi jau pārāk daudz reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Tu 25. maijā tika access dabuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) CIk es dienaaa ljoti biezhi esmu netaa un redzu ka servers visu laiku maz ir pilns kopsh atkal ir 47protocols,tu mums te kaut ko puut R... nevajag izmantot stāvokli,kad visiem dod,tad cerēt ka Tev arī iedos Nekas jau man nav pret,bet ja visiem būs votemap,tad havana,chatau,un piranesi vispaar nebuus iespejams kaut reizi dienaa izspeleet! P.s. Pa dienu lai iet mapcikls,nevajag vinju bojaat Edited June 10, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Citā situācijā būtu par, bet nu jāpiekrīt sokrātam, tu acc dabūji pavisam nesen, varēji kaut mēnesi pagaidīt ... Pietam, pa nakti neredzu es tevi un tad itkā vote ir vajadzīga. lol, es 1x - 3x nedēļā esmu pa nakti on. Edited June 10, 2009 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Viss ok ,es tikai palūdzu. Respektēju jūsu viedokli. P.S. Fake paskatījos tavus status un tu pats nemaz pa naktīm nespēlē. Tāpēc jau arī neredzi, ka pats nespēlē. No offence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts