0.7lb Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Kamзr valsti plosa krоze un turpina mums samazinвt ienвkumus, jвmзмina savadвkв veidв tikt pie naudiтas. Man pievзrsa uzmanоbu betway.lv afflilate programa. Jыs iegыstat 25% betway par katra piesaistоtв klienta izdevumiem. Ja pietiekoрi daudz klientu varam savвkt labu naudas sumiтu. Ja kвds nezin tad http://betway.lv ir totalizators, kazino, pokers un spзles Piesaistоt klientus var ievietojot daювda izmзra banerus vai teksta reklвmas savв mвjaslapв. Varam jau protams likt arо daювdu foruma signature mazliet pamainot kodu Рai programai arо ir otrв lоmeтв programa, ja esi piesaistijis kвdu affilate tu saтem +10% vзl no tв ko nopelnijis affilate. Protams cilvзkam kas ir zem tevis neko nost par to neтem. Ja izdomвjat reмistrзties lыdzu kв Ieteicзja lietotвjvвrds: norвdiet bal4is Lai man atlec tie 10% Kas piereмistrзjas zem manis atmet nikus pm vai ieraksta рajв topicв, padalоsamies ar idejвm kв piesaistоt klientus. Nu ja nзsi izpalоdzоgs tad neko, nenorвdi https://betway.biz/lv/signup Domвju ka nevajadzзtu bыt arо оpaрi grыti piesaistоt jaunus klientus jo ir iespзja saтemt lоdz 30ls bezmakas likmi Ar Betway.com Partneru programmu Jыs pelnоsiet komisiju MЫЮA GARUMВ. Bez tam komisija tiks aprзнinвta no visвm klientu aktivitвtзm Betway.com mвjas lapв ? Totalizatorв, Pokerв, Kazino un Spзlзs, un bez laika notecзрanas termiтa. Оsвk sakot, 4-in-1 komisija mыюa garumв! Komisijas maksa, kuru Jыs saтemsiet tiek aprзнinвta atkarоbв no Jыsu piegвdвtв klienta saмenerзtвs tоrвs peптas katrв mзnesо. Jo lielвka peптa, jo lielвka Jыsu komisija! Komisija 25%* Ђ0 - Ђ5,000 30%* Ђ5,001 - Ђ10,000 35%* Ђ10,001 - Ђ20,000 40%* Ђ20,001 - Ђ35,000 45%* Ђ35,001 - *Tоrie ienвkumi Lыgumus moderвtoriem nedzзst рo topicu, ро tomзr ir reвla iespзja nopelnоt. Krоzes laikв viegli nav nevienam Domвjams ka daudziem рis varзtu noderзt kв papildus ienвkumu avots ) Vairвk info https://betway.biz/lv/why-betway-affiliate Edited June 10, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Sen jau gribēju piereģistrēties, bet kautkā nebij sanācis. Pieregojos ar tavu refferalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 nu nu pastāsti vairaak, kas tur jaadara veel bez cilveeeku piesaisttiishanas ? Kaa tur ir ar to pokeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Man betway pokers ne visai patik. Man pat vienu mirkli radas doma, ka pati betway sistema spele pret tevi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Un kas ar cashout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Nu pats nēsmu vēl izmēģinājis. Ir 100%bonuss https://betway.com/lv/poker/poker-bonus Betway.com apstrādā visus maksājumus līdz katra mēneša 10. darba dienai, ja maksājuma summa sasniedz vismaz $100. Ja šī summa nav sasniegta, tad tā tiek pārnesta uz nākamo mēnesi līdz tiek sasniegts minimālais izmaksas apjoms. Tnx Vēl vienīgi nav pieskaitijies, bet gan jau būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Un kur tu reklamēsi viņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Ir doma pēc nedeļas kad būs lieka nauda nopirkt reklāmu pāris mājaslapās, domāju ka varētu atmaksāties. Ir jau vēl daudzi ārzemju totalizātori kuriem arī ir sava šāda veida programa. Iespēja nopelnīt ir, spēks ir reklāmā Edited June 10, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Es arii gribu Reali shadaa veidaa var tikt pie labas naudas,bet tad ir jaatrod taadi labi speelmanji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Ja kāds grib pamēģināt http://betway.lv tad šis ir īstais laiks.. Nupat pamaniju Totalizatora bonuss palielināts līdz 60 latiem Eiropas Čempionāta basketbolā sievietēm norises laikā mēs esam dubultojuši maksimālo totalizatora bonusa summu! Reģistrējies Betway.com līdz 20. jūnijam un saņem bezmaksas likmi līdz pat 60 latu vērtībā. Manos laikos tādas extras nebija Edited June 10, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaidraiss Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ka var dabūt tos bonusus lidz 60 latiem es nesaprotu ? es iemetu 7 ls un tas ir ari viss ! p.s uz ko iesakat likt likmes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) Ja iemet 7ls tad tev būs 7ls bezmaksas likme, jaiemet 20ls tad 20ls bezmaksas likme.. Sistēmu domājams saprati. Tagad var mest kaut vai uz tām pašam sieviešu basketbola čempa spēlēm, u.t.t. Edited June 10, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pff lol neko nesaprotu tas bonus jau nav automatiski ja ? jo man nekas nav ieskaitijies bonusa ? vel atseviski kaut kas jaizdara lai tas bonus butu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 (edited) http://betway.com/lv/promotions/betting-bonus Palasi Viss izskaidrots. No sākuma kāda naudiņa jāiemet kontā, cik naudiņas būsi iemetis tik liels būs bonuss. Dotajā brīdī līdz pat 60ls. Es varu atdzīties ka betwayā kopā ņemot esmu lielos + Galvenais nelikt stulbas likmes, bez veiksmes protams arī neiztikt. Edited June 10, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 cik naudas Tu esi nopēlnījis kopā ? reālu naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 Nu tieši ar klientu piesaistīšanu vēl necik, tikai vakar ķēros klāt šij lietai. Pa īstam visu šo pasākumu sākšu nākamnedēļ, tad arī sākšu uz ko cerēt. Pagaidam vienīgais ko betway esmu nopelnijis ir spēlējot totalizātorus. Varētu būt par visu šo laiku aptuveni 1k, ja nebūtu visa nauda notusēta tad jau būtu labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Es pagaidam zilleju kur sajja stelle ieguldit naudu labak. Jo no sporta 0 ponas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now