cash^ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Nesen uzinstalēju Win7 (svaigākais builds no M$ lapas). Dzēšot failus no C:\Users\username\Music mapes tie nonāk miskastē, bet no iepriekšējās atrašanās vietas pazūd tikai pēc loga refrešošanas. Tāda pati situācija ir veidojot jaunus/pārsaucot jau izveidotos failus/folderus. Citās vietās (piem. Bildēs) tā nav. Kur varētu būt problēma? Sāk jau kaitināt.. Bootā rakstīju, tur man neatbild. Šeit arī lielas cerības neloloju.. Googlē skatījos, neko neatradu. Labots: Hmm, pirms tam shortcut'u Windows Explorera kreisajā malā no Music biju pārsaucis uz Mūzika. Nomainīju atpakaļ uz anglisko, tjipa problēma ar failu dzēšanu vairs nav. Nevar būt, ka tas bija risinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Un nē, Ezi, tev nevajag W7, tev vajag Vistu. Penis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Es izmēģināju pārsaukt to "Music" mapi, bet nekāda efekta... Man viss refrešojās uzreiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Tu tikai nerājies! Es pirms tam nebiju bakstījis Win7 un tāpēc neieteicu. Īstenībā viņš ir vēl nedaudz gļukains. Ja gribi - varu uzinstalēt. Kiwix, hren znaet. Tagad man viss ir normāli. Negribās vēlreiz sajāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Tas tev nebūtu jaraksta te bet microsoft.lv viņi tev būtu pateicīgi pa Bagu ziņošanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now