n00ke Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Hei jov, kādam gadījumā nav biznesa ekonomiskajos pamatos bijis jau eksāmens? Cik sapratu, tad citās skolās ir jau bijis, bet man 3dien tikai. Derētu uzzināt ap ko tur ģēla grozās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 nevar but, ka viens un tas pats eksamens dazadas dienas notiek tik fucked up pat musu sistema nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 tas nav centralizētais, tāpēc katrā rajonā ir savādāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Man ar trešdien. Bet, jā! Šo eksāmenu liek izvēleties skola un uzdevumus sūta isec, bet labo skolas ekonomikas skolotāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Atceros, ka šis eksāmens bija viselementārākais no visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 elementāras ir pirmās daļas, pēdējā daļa ir pagrūta(pilnīgi loģiski) un nemaz tik daudzi to nevar izpildīt, vismaz kad es rakstiju to exi un ja ir interese par iepriekšējo gadu ekšiem, tad tas ir jājautā skolotājai, viņai IR jābūt tiem ekšiem, vismaz mums pirms eksāmena konsultācijās deva pildīt viņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 opaciņā, Džimmij, jāsit savs kantoris augšā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Par kantori nez, bet vnk vajag mācīties dažreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now