ZhaKS Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Nezinu kā lai aprakstu problēmu bet nu centīšos kkā izklastīt.. Problēma tāda es taisu IPB 2.3.x valodu jaunu.. Tagad piemēram es iztulkoju " ipb_ucp " vai kādu citu un tad man uzreiz viss pazūd.. visi tie valodas pazūd, uzlieku eng un eng rādās burti, bet ja iztulkoju uz lat kautvai vienu rindiņu valodas failā tad man uzreiz kkā dīvaini nelasās viss fails pazūd.. Šeit bildīte kā tad ir ka pazūd: Izmeklēju visu GIGN forumu ar Search un neko neatradu līdzīgu Ceru uz atsaucību Edit; Neviena ekstra papildus nav ieinstalēta iekšā, piem. kā iPoints vai Downloads etc. Edited June 5, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Varbūt tas ir no garumzīmēm ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 SugarBitch said: Nevarētu būt, jo man CHARSET settos ir uzlikts: UTF-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 (edited) IP. Supports palīdzēja! Varat slēgt! Edited October 30, 2009 by ZhaKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now