0xDEAD BEEF Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 Es esmu rakstijis taja topika. Un citerus es atpazistu tiri labi un negrasos banot tikai tapec, ka ir labs rezultats. Man gan bija uber doma par bana ieskilsanu uz 1nu minuti vai 0 minutem ar iespeju velak apskatities demo un pagarinat, ja ir tada iespeja, bet to uz nezinamiem speletajiem ar nereal scoore un ari tikai, ja liekas aizdomigi. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Un kam tev cancel vote, es domāju neviens nemētā votes tā, lai vajadzētu viņu kanselot, vienreiz pa 3 gadiem es esmu redzējis, ka kāds admins ir kanselojis voti, un uz kā, tad tev liks to acc, cik skatījos tev pat nebija reģistrēta nika. p.s. Nedomāju, ka tu esi tik daudz nospēlējis, lai dabūtu tādas komandas un, kur nu vēl tiesības, lai varētu "Foruma izdzest topiku un unlokot topiku un apskatit visus postus" Es priekš tādām lietām redzu daudz labākus kandidātus.. p.s.s. Reģistrēta nika tev nav, tu te nemelo, tikko apskatījos.. Edited June 13, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 12, 2009 Author Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Man niks ir registrets pirms tu vispar piedzimi! Cancel voti vajag likt dienas laika, ja ir pilna karte. Manuprat. Edited June 14, 2009 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hi_dady Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 1. ka noskaidroja foruma adminu nevajag 2. prieks pub adminu pietiek es daudz speleju un tur parsti ir 2-3 adminu uzreiz, ja nav ieeeju irc #lunatics kanala nu tur isti neatsaucas bet nu tavaita chat118 beztolks 3. vot csdm deretu , un tev aimu ar deretu uztrennet, citadi tu tads panikuligs speltajs : D visapr butu norm ka uz pub jaunu adminu nepienaktu butu norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 AA tu speciali gaidiji 5cus riita, lai shito te uzrakstitu, ja Daddy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now