desgor Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Labs vakars. Man ir problēmiņa. Lieta tāda, ka man cs'ā visiem serveriem rāda not responding. Piekonektēties arī nevaru. Protams ka domāju ka serveris izslēgts. Mēģināju cs.gign.lv arī nē. Firewalls man ir off. Antivīrus - McAffe V shield ir izslēgts, un cs nav pie unwanted programs. Varbūt ir vaina interneta portos, jo man nekas no online nestrādā. Es ceru ka publika būs atsaucīga, un palīdzēs atrisināt man šo problēmu. Aizmirsu piebilst, skype man strādā. Edited June 4, 2009 by desgor Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 porti bloķēti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Bet vai viņus nevar nekādīgi atbloķēt? Bet piemēram pasmaidi.lv zolīti varu uzspēlēt, bet cs neiet Edited June 4, 2009 by desgor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ja tev ir problēmiņa, tad kāpēc rakstīji pie Spama? Tev uz šejieni http://www.portforward.com/english/routers...routerindex.htm. samuray, kāpēc slinko un nepārvietoji topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 Ai, ziniet, atvelkoties mājās no darba, smadzenes vispār nekustās vairs, ka visu dienu zvana un tu tik runā un runā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 Tev uz šejieni http://www.portforward.com/english/routers...routerindex.htm. samuray, kāpēc slinko un nepārvietoji topiku? Un ko man tur darīt? Cipariņus paskatīties un pasmaidīt par savu stulbumu?+ man nav rūtera, vai modēma, bet Kabeļinternets Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 nu tad zvani provaiderim un sūdzies, lai tev portus atdod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
desgor Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 nu jā, vismaz tagad es zinu ka pašam tas neizdosies. Paldies, varat tiasīt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts