Jump to content
GIGN Forum

Adminliste

Recommended Posts

Lūgums Macho!

Varētu nopublicēt adminu sarakstiņu.Būtu pašiem adminiem vieglāk zinot kas ir kas un spēlētājiem arī.Ir reizes kad kādam ākstam patik flashus pamētāt raunda sākumā,vai ar nazi pablēņoties.Zinot adminu sarakstu var redzēt ,vai dotajā mirklī ir admins serverī vai nav,respektīvi palugt likvidēt viņu no servera.Tie administrātori ,kas ir reģistrācijas lapā,cik es saprotu ,tad tas saraksts ir ļoti nepilnīgs.

Runājot par adminlisti - ļoti labi var redzēt reģistrlapā, bet ja vēlies zināt kāds admins ir serverī - nospied WIN pogu un atver gign lapu - tur vis ir redzams (pēdējais mani i daudz reižu glābis no nevajadzīgām saķerēm ar mūsu servera superprofiem tb viltīgajiem maskētājiem wink.gif )

' date='Jul 16 2005, 10:26'] Lūgums Macho!

Varētu nopublicēt adminu sarakstiņu.Būtu pašiem adminiem vieglāk zinot kas ir kas un spēlētājiem arī.Ir reizes kad kādam ākstam patik flashus pamētāt raunda sākumā,vai ar nazi pablēņoties.Zinot adminu sarakstu var redzēt ,vai dotajā mirklī ir admins serverī vai nav,respektīvi palugt likvidēt viņu no servera.Tie administrātori ,kas ir reģistrācijas lapā,cik es saprotu ,tad tas saraksts ir ļoti nepilnīgs.

klau, ja tevi interesee vai kaads no adminiem ir serverii, tad tev taapat naaksies izlidot uz winu lai iechekotu sarakstu, kas taapat buutu chakariigi.

vienkaarshi dari kaa teica erix - ieej lapaa kur peec kraasaam uzreiz viss redzams.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...