Jump to content
GIGN Forum

need help

radler
 Share

Recommended Posts

speeleejot cs ik pa laikam uz kaadu 1 sek pakaraas un peec tam iet normaali taalaak... esmu meegjinaajis jau instaleet no jauna vienreiz sanaaca viss bija normaali bet tagad atkal sad.gif tas ir taa itkaa buutu lagi... bet lanaa ir tas pats varbuut kaads zina ko dariit..??

tas pats ir arii tad kad skatos kaa citi speelee..

10 septembrim? nah?

nene nav nekaads viirus kad ieeju strg+alt+del un tad procesos ( xp ) tad tur izsleedzot vienu lietu vairaak nav nekaadi lagi.... tagad neatceros kadu... bet katru reizi kad restarteeju kompi visu laiku jaaizsleedz kaut kaa aizmirstaas caur search pamekleet kas tas taads biggrin.gif

a kaads nezin kas ir bigmac.exe??

Ja ir labs kompis tad nekaa nevaig taisiit ciet! Man, piemeeram, parasti apakshee zem CS staav valjaa DC++ un iet ka4aks uz pilnu klapi! Nu man arii bija probleemas ar tiem gljukiem, un vaina beigaas izraadiijaas ka manam HD no 80gb bija palikushi tikai 1,5gb briivi un tas ljoti bremzeeja! Attiiriiju no visiem taa sauktiem suudiem un bija labi.

Moraale: neka4aat visu kur ieraug Download! wink.gif

ok thx noskaneshu bet tas adaware man ir baac man liekas ka tas tikai kaut kaadus cookies vien dzeesh tongue.gif vieniigais ja kazaa ir un tad uzliek adawere kazaa vairaak nestraadaa

hainy nejau tas ka man apakshaa kaut kas staav bet kaut kaados procesos tev ir xp? vot tur visaadi suudi uz manu vaardu itkaa atveerti... kaut kaadi TAdIom.exe utt utt

duh plz preciizaak run nu zinu tas vaacu valodaa ausfьhren bet kad tur piemeeram ievadu runonce tad tas run vienkaarshi aizveraas vai arii run ir tas cmd? bet arii ja to iesleedzu un tad ievadu runonce nekas nenotiek

worm tajaa clrav paraadaas peec scan

scanning memory : nothing to clean

un tajaa antiNimd paraadaas:

Program has deleted guest account from Administrator group.

If you do not need guest account at all, please delete it manually.. ( kas tas par zveeru? tongue.gif )

New RichEd20.dll can not be creatd.

Please find it on installation disk and copy to SYSTEM orSYSTEM32 folder

( kas tas par RichEd20.dll?? ar to installation disk domaats windowsa disks? )

mde, nu tu arii dod... windous\start\run raxti regedit

ja pareizi atceros, tad mapes run un runonce atradaas zem

My Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\

kaa tas izskataas ieksh XP, nezinu, nevaru vinju ciest un nemaz nedomaaju ar vinju njemties...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...