eria Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) nu man ir taaads jautajums. vai kaads nevaretu iemest linkus prieks photoshop cs2 kur var novilkt pluginus un tos brushers vai kaa tur vini bija.. un kur brushers var peec tam photshopa atrast ? un ja ir veel kaut kas noderigs foni vai kaut kas taads ari varetu iemest.. Edited June 3, 2009 by eria Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 deviantart.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 (edited) es nesaprotu kas kur tur atrodas.. lasiju ilgi, bet neko neatradu tur. ja kadam ir kaads briivs laiks varetu uzrakstit kur ko var novilkt un kur atrast to peec tam photoshopa.. nu veel varetu pateikt kada mapes tas ir jamet ( jo kamer atrodu paiet laiks ) Edited June 3, 2009 by eria Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) BRUSHI Paterni Tekstūras izvēlies ko tu gribi, un nokačā. Edited June 3, 2009 by ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 (edited) un kur kas butu jamet ja nav instalacijas faila ? EDIT: teiksim es gribu novilkt brushes http://debarch.deviantart.com/art/Flower-a...ushes-124699772 bet nevaru atrast "download" vai kaut ko taadu nepateiksi kur atrodams? Edited June 3, 2009 by eria Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) ja kačāsi brushus, tad viņi būs tajā vietā kur tu viņus liki saglabāt ( piemēram desktop ) un lai dabūtu tos faking brušus iekšā photožopā... EDIT: http://www.bildem.lv/public/view/4666 Edited June 3, 2009 by ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 atradu visu ko radiji.. bet sito vins negrib vilkt nost Paterni Tekstūras kur sitos ladet ieksa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Es daru ar patterniem tā: Edit->Fill-> izvēlos pattern... http://www.bildem.lv/public/view/4667 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 a ko dod tie panteri ??? un kaa vinus izmantot ? nu toties lai izmantot vinus kur atrast ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ar viņiem var dabūt kautkādu sūda backgroundu vai kko uz to pusi, bet nekas īpašs tas nav. Edit->fill->(use)pattern->(izvēlies kādu gribi)->gatavs sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 ok paldies par palidzibu aaa un tas tresais ? teksturas ? kaa vinas ieladet ? ko vinas dod ? un kur vinas dabut lai izmantot varetu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Tās ielādē kā parastas bildes.. vari darīt ar viņam kā pats vēlies, vai nu likt kā BG, vai arī kautkā savādāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 skairds aaa a tu nezini kur var kaut kaadus veel pluginus novilkt... paris atradu vairak nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Outlawā laikam bija kautkādi plugini, bet laikam huiņa totāla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Japērk labāk pērc uzreiz mega pack jo rīt būs jautājums pa flash vai dreamwiver. VIsa Adobe cs4 kur iekļauts Photoshop,dreamwiver,flash un citas fi4as maksā 2500 sanāks letāk nekā pa vienai Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 ^^^ vai tu nevaretu iemest scriinu ar visu rikjoslu... nu paradit man kur atrodas tas edit -> fill -> man PS vienkarsi krievu valoda un nevaru atrast edit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 ^^^ vai tu nevaretu iemest scriinu ar visu rikjoslu... nu paradit man kur atrodas tas edit -> fill -> man PS vienkarsi krievu valoda un nevaru atrast edit.. screeens vai arī vienkārši ar shortcut'u SHIFT+F5, bet tā būs sākumā grūti ierubīt kas kur atrodas. āā un nevarēsi dabūt to edit->fill iekšā tukšā lapā..tobiš jāuztaisa darba lapa uz kuras strādāsi. CTRL+N Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Iemācies izmantot iekļautās fīčas un tad meklē jaunas. Jau trešais topiks, kur tev visu vajag, bet neko tu nerubī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts