eziic Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Situācija pavisam vienkārša - uz kompja Mozilla kā tāda nebija uzinstalēta, uzinstalēju, lai atvadītos no IE un rezultātā internets turpina strādāt tikai ar IE. Skype iet, viss pārējais iet. Izslēdzu Windows Firewall - nepalīdz. Antivīrusu noinstalēju jau vakar un labprāt noinstalētu arī [pī] Vistu ar visiem viņas defenderiem un pārējiem brīnumiem, ja būtu tāda iespēja, bet pagaidām diemžēl nav. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu problēmu un ir nojausma kā viņu ārstēt? Jau iepriekš paldies. Edited June 3, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Paprovē uzinstalēt Operu, ja tas ies, tad varēs meklēt vainu Mozillā. Edited June 3, 2009 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Kā var tikko svaigi uzinstalētā Mozillā būt vaina? EDIT* Pārinstalēju, nepalīdz. Ne tur vien tā problēma, līdz ar to gandrīz droši varu apgalvot, ka vaina nav Mozillā, bet esmu gandrīz pārliecināts, ka kādā no Vistas superaizsargsistēmām un, to atrisinot, atrisināsies arī problēma nr.2. Edited June 3, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Ir ar mozillu tādi gļuki, pašam ir bijis neskaitāmas reizes pēc pārinstalēšanas uz daudziem pc. Ir daudzi gļuki (dažreiz nepaliek cookies, dažreiz daži cookies paliek un dažreiz vienkārši internets neiet vai arī iet bet pēc brīža pakaras)... + esi mēģinājis reinstall mozillu? Edited June 3, 2009 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Nu tad visticamāk vistā... Vispār vienīgo OS ko es atbalstu ir Windows XP, nevienu citu man nav sanācis lietot un pat negribu lietot. Vari vēl mēģināt parakņāties googlē... +Sorry pa double post... Edited June 3, 2009 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 Uzinstalēju Operu, tā arī neiet tāpat kā Mozilla. Joprojām strādā tikai IE. Esmu atslēdzis gandrīz visas iespējamās Vistas aizsardzības sistēmas, pagaidām bez rezultātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 http://www.datuve.lv/forums/53255/_Parluku...fox_nedz_Opera/ paprovē pamēģināt kādu no tiem veidiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now