Jump to content
GIGN Forum

Gps


DuH
 Share

Recommended Posts

ir probleema sekojosha:

nepiecieshama GPS droshiibas sisteema - raidiitaajs iemonteets velosipeedaa, uztveereejs pox cik liels (galvenais, lai nepaarsniedz kubikmetru). cik taada shita ieriikoshana maksaatu un cik liela ir abonomenta maksa?

luudzu mineet konkreetus piedaavaajumus/summas

Link to comment
Share on other sites

pameegjini ierakstiit googlee "GPS apsardze"... Es zinu, kair apsardzes firmas, kas piedaavaa shito pakalpojumu mashiinaam, bet nu par ritenjiem nekas nav dzirdeets... Katraa zinjaa vienmeer var apskatiities, kuras firmas vispaar shito piedaavaa, un nosuutiit kaadu mailu vai uzzvaniit (tas patieshaam nav tik gruuti)...

p.s. ja vajag varu uzprasiit savam vecajam chomam senciitm, kursh kaadreiz straadaaja Falck Apsargaa... Cik zinu shis tieshi bija saistits ar shitaas sisteemas ievieshanu Latvijaa (laikam gan vairaak maarketinga zinjaa), tad nu mosh vinjsh kauko zin vai var uzzinaat (gan jau gali veel tur ir). Vajag?

Link to comment
Share on other sites

hmz vaacijaa jau vispar nebutu problemas. ja esi nosleedzis apdroshinashanu ar kuru tu piemeram apdroshini gan maaju gan savu iipashumu utt. nu piem ja maaja nodeg samaksaas visu ( ir noticies, nakamaja dienaa 100000DM uz konta)

nu un piemeram ja nozog riteni vajag to regjistracijas sudu noradit nu ritenim un reekjinu un dabusi naudu atpakalj.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...