cookie` Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Tātad , mocijos kādu 1h lai aizietu viss , uztaisu jess iet , iedodu draugam foruma linku , viņš man saka ka nevar pieslēgties , vai jums ir tā pat ? ja ir tad varat pateikt kas man ir jāizdara lai aizietu.. jo pats es varu ieiet.. appserver : 2.5.7 Forums : Ipb 2.3.6 Edited June 3, 2009 by cookie` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 omg.. tu jau varēji uzrakstīt saprotamāk.. no šitā visa daudz var saprast! Tev ir rūteris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Nav man rūteris , kas tev tur nav saprotams ? velreiz : Lejuplādēju appserveri : 2.5.7 , uzinstalēju restartēju pc , ieliku forumu www mapē uzinstalēju iegāju viss iet , lūdzu draugam lai viņš reģistrējas manā forumā , bet viņš saka ka nevar pieslēgties manam forumam , tagad es prasu jums palidzību , kas par vainu - SAPROTAMI ? Edit : problema atrisinata TC. Edited June 3, 2009 by cookie` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now