Liztikz* Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 kas tas ir ? man kāds cilvēks sāk rakstīt man, un man nav tās skaņas, kas paziņo par saraksti! bija uz 4.0 tā, uzliku 3.8 tas pats! HELP PLZ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Opcijās pameklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 nu tak nevar atrast! visu esmu atķeksējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Nevajag meklēt, vajag palasīt kas tur rakstīts un tad ķeksēt! ;( skype > Rīki > Zvanu toņi > Skype 'ienākošās sarakstes' tonis! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 kad uzspiežu atskaņot skaņu nekas neskan! tumbas uz max :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Un pašam pc ir skaņa? :? Pārbaudi skaņas iekārtas.. myb tur kkas nav riktīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Kā jau teica ja nav vispār skaņas uzinstalē sound driverus, ja ir, bet nav skypam tad mēģini visu kas ir saistīts ar skyp noinstalēt caur add&remove programs, un pēctam uzinstalēt jaunu versiju(gadījumā ja nav tāpat būsi noķēris kādu vīrusiņu) Protams vari pārbaudīt vai nav uzlikts do not disturb(netraucēt) režīmu, sarkans aplis ar svītriņu pa vidu... Nomainīt var otro peles pogu change status(nomainīt statusu) - online (pieslēdzies) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 lauciniek, man skype jau ir kopš tās dienas kā ir i-nets, taka par stūlbu mani neuzskati Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Nomierinies vecīt vienkāršu saku, jo nevaru jau zināt vai tu to zini vai nē, jo tu nēesi nekur uzrakstījis, kad tu to zini. Tākā beidz braukt augumā ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now