Jump to content
GIGN Forum

Wicked


n00ke
 Share

Recommended Posts

Nu tas ir mēs pieraduši pie standarta geimošanas ar joistiku, bet šitādi sūdi zinkā vairumam patīk. tepat anglijā pieauguši veči ar smaidu līdz ausīm pa veikaliem skraida fano pa visādiem wii un ko tik vēl nē. tirgu jaunu noteikti iekaros un būs baigā revolūcija.

man pašam protams nekas no tā visi nepiesaista..tāpat kā pleisim kustību jūtīgā pele, spēlēs vsp nelietoju un pat nav īpaši ērti.

p.s par macho komentāru, viss bija precīzi tik tām pendelēm ar nekas labs nevarētu būt, jo tu bumbu neredzi pa ko spert un sargāt dršvien ar nekas spīdošs nav.

Link to comment
Share on other sites

;)

nu es domāju no new age šita, wii jau kādu laiciņu ir. Nu jā, tas varētu būt forši kopā ar kādu paspēlēt, bet es ar nevaru iedomāties, kā es varētu fanot par, teiksim boulingu, kuru man daudz lielāks prieks būtu spēlēt dzīvē nevis uz wii.

Link to comment
Share on other sites

es jau domāju kāds iedomājies ielikt SW: The Old Republic E3 video, bet nekā...

on topic: jūs visi esat idiotu bars, ar wii ir nospēlēts pietiekami daudz, nē wiimote nav nekas kruts (ātri apnīk, marketing gimmick) ir protams tādas kuras to labi izmanto (Boom Blox, Warioware party spēles) bet lielākoties labas spēles izmanto wiimote vienkārši kā joysticku (Dokapon Kingdom, Brawl).

+

Sony Playstation Eyetoy. esat dzirdējuši? nu tad šitam sūdam koncepts būs tāds pats. ("jā bet tur tas viss būs smalkāk blah blah blah") arī ātri apnīk, taču vienam vakaram jautrība garantēta.

tātad conclusion:

KONSOLEZZZ IR VIENKĀRŠZI PERFEKTAZ JA TU EZSI KOPĀ AR DRAUGIEMZ UN JUMZ IR JAUTRI!!!1!1 (it sevišķi ja tu nespēlē kaut kādu XBAX sūdu, kurš neatšķiras no kaut kādas pc spēles, ja nu vienīgi ar savu vienkāršumu, nemaz jau nerunājot multiplatformu spēlēm kuras arī ir uz PC, bļā tad tu vispār esi atsaldēts, jā jā tu kas spēlē Mass Effect uz xboxa - ej dirst)

but nothing beats PC when youre alone :lalala:

edits cinči tādi lai jūs varētu noskatīties kaut ko tiešām wicked (lai gan es to diez vai spēlēšu):

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-star-wars/49937

Edited by Outlawz
Link to comment
Share on other sites

viskrutaakaa Wii speele ir teniss ! runaajot par to SW mmo. nedomaaju, ka tas nu buutu kkas "wicked". vnk kaarteejaa franchiize izdomaajusi taisiit mmo. stils to prasa!

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā treilerīša iespaidā esmu nolēmis velreiz izskriet cauri SW:KOTOR abām daļām, ko jau vakar diezgan veiksmīgi sāku darīt. Esmu liels bioware spēļu cienītājs un tapēc arī šito diezgan silti gaidu. Galvenais, lai tā spēle neaizgūst to šablonisko WoW gameplayu, ko diezgan aktīvi ir piekopušas visas jaunās mmo līdz šim.

Kas attiecās uz to uuber-ierīci. Es viņā saskatu lielu potenicālu porno industrijā :D

Link to comment
Share on other sites

pinkij tev ir vispār kāda sajēga par to ko nozīmē vārds frančīze? Star Wars ir frančīze, NBA komanda ir frančīze, kaut kādi Jonas Brothers ir frančīze. Bioware NAV frančīze, bet gan izstrādātājs. Nejauc kartupeļus ar aprikozēm. otrkārt, rakstīju jau "diez vai spēlēšu" ar domu - mani arī besī MMO. bet ko padarīsi, tie ienesot baigo piķi. treškārt, šai frančīzei šis nav pirmais MMO - pirms kāda laika jau bija Star Wars Galaxies. ceturtkārt ar wicked es domāju tieši treileri. piektkārt, krutākā Wii spēle nav teniss, ja tu domā ka tā ir teniss, tad tu vai nu tu esi kazuālis (casual) vai arī neesi spēlējis wii.

Link to comment
Share on other sites

Pirmais iespaids, protams bija WOW! Bet ja tā padomā, šai lietai arī ir mīnusi, kas varētu būt pārāk lieli. Jādomā, ar laiku gan jau kaut kas vēl labāks un pārdomātāks parādīsies

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

nezinaaju, ka ir jau sw mmo . man tik 2 diski Wii ir. konsole nav atkodeeta. no taa, kas ir, vislabaak piedur teniss. un pazinjaam arii teniss vislabaak patiik. to speeleejot, vislielaakais fans. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...