Jump to content
GIGN Forum

Air France


macho
 Share

Recommended Posts

melnajai kastei taču ir raidītājs, kas darbojas 30 dienas, es nesaprotu, kas viņiem radaru nav vai arī viņi nemaz negrib atrast to ''melno kasti''? Kaut kas tur nelīmējas kopā, jo neba tas raidītājs 5m rādiusā padod signālu.

Link to comment
Share on other sites

ja viņa ir iekritusi okeānā(kas visticamākais ir noticis), tad dziļums tur ap 1000m un vel vairāk, tad tagad padomā. Cik daudz aparatūras vajag nogādāt uz random vietu.. lai varētu līdz tai melnajai kastei nokļūtu. Huj tu tur kaut ko atradīsi, jo plašums kas ir jāparmeklē ir ļoti liels

Link to comment
Share on other sites

jā, es ar nololojos.

vakar vai aizvakar tika rakstīts par kaut kādiem radio ziņojumiem, ko lidmašīna veikusi. Pēc tiem varēja spriest, ka notikusi kaut kāda mistiska nelaime, tā ka pilnībā tas viss nav miglā tīts.

Link to comment
Share on other sites

tas jau tā kā skaidrs, bet viņi jau pat neesot uztvēruši signālu, pat rādiusa nav kur jāmeklē, nerunāju par precīžam koordinātēm, ka tik ņem un nirsti pakaļ, bet vispārīgi +/- vietu, kur atrodas, tur lūk kaut kas nav riktīgi. Ok, neesmu par to informēts, bet pirmā ideja, kas nāk prātā, ka ūdens, tie paši 1000m un vel vairāk vai vel kas cits apgrūtina signāla uztveršana, taču atkal ja tā padomā vai tad veidojot tehnikas brīnumus viņi to nebūtu jau paredzējuši ņemot vērā to, ka vismaz 50% pārlidojumu ir virs ūdens. :nja:

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...