piradzins Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Problēma tāda - ir lattelekom nets 2Mbit/s, pie viena modema pieslēgti divi datori, cs uzlikts nonsteam patch 21, kad uztaisa serveri viss ir labi visi no i-neta var pieslegties un uzspelet, bet mēģinot uztaisīt serveri uz otra datora vinu nez kpc citiem kad mēģina ieiet nemaz neuzrāda (kaut gan viss ir tāpat darīts ka uz otra kompja). Jautājums tāds ka lai es dabūju lai uz otra datora taisītajā serverī var ieiet ar kāds cits?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Tev uz abiem datoriem ir vienāda Globālā IP vnk paprovē uzlikt otram serverim 27016portu. Ja nelīdz tad es nezinu tavu vainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piradzins Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 aM` said: Ja nelīdz tad es nezinu tavu vainu. portu jau mēģināju mainīt bet nekā, un ip abiem kompjiem dazādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poo_ Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Paši i-net porti ir atbloķēti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 poo_ said: Nu, bet nerēdzēji ka bija rakstīts kad ir. ja nu vienīgi 27016 ports nav atbloķēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozixsan Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ja Tev divi pc uz viena neta, tātad divas iekšējas IP, tātad ABĀM VAJAG PORT FORWARDING! tas varētu būt pie vainas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now