Jump to content
GIGN Forum

Paaugstinājums


Recommended Posts

Laukā ir smuki saulains laiks un es nāku ar lūgumu pēc paaugtinājuma.

Komadas kuras vēlētos iegūt:

kick- nesparotu kāpēc jau pašā sākumā aizmirsu šo komandu uzprasīt.

xslay- Dažreiz ir gadijās piedzīvot tādus brīžus kad neizdodas nobanot kādu spēlētāju, tad nu var lietot šo komandu līdz nelabumam, līdz čīterim apnīk mirt :axe: Atliek tik darba cik nobindot pogu :)

Un galvenā- votemap, bieži ir velme uzspēlēt agrās rīta vai vēlās vakara stundās. Daru to vnk iemesla dēļ, man visu dienu vasaras sezonā spīd saule istabā līdz pat 20 vakarā, nelīdz pat aizskaru aizvēršana :) Līdz ar to cs spēlēšana teorētiski iespējama ir tikai lietainās un apmākušajās dienās. Bet ja tuvāk pie lietas tad vakaros un no rītiem nav ar ko spēlēt, tāpēc šai komandai ir tik liela nozīme. Ipaši liels action`s nav no rīta 2x2 dzenāties pa train līdz beigās palielku vienatnē.

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Xkick - tebe ne obezatelen, tak kak estj ban!

Xslay - DA.

xvotemap - xz,.... (poslushaetm mnenie drugih adminov)

Dlja na4alo ti bi napisal gde tebe nado ACC. Kak nam izvesno ,vrode kak na CSDM, no kto zanet, mozhet ti na PUB prosish? :lolza:

P.S. Kstate davajte sprosim mnenie drugih ADMINIOV, a to ja tut takuju sistemu interesnuju zametil. 4to v osnavnom dajut REC, tolko novie ADMINI, kotorie sami ne tak davno polu4ili ACC ili REC ot etih zhe samih novi4kov, tak skazatj RUKA-RUKU MOET. Vot i tut tazhe sistema, vse ktona forume otpisivajutsa te drug- druga i prodvigajut. :thumbsdown:

Link to comment
Share on other sites

nekad neesmu sapratis un nesapratīšu kapēc vajadzīgs ir xkick, ja ir xb ar ko var nobanot uz 1min, ja čalis ir afk, xkick ir uz 4min vai pat 5min, varbūt tiešām čalis uz 2min atgāja no pc, bet atnākot vel 2min jāgaida, a banojot uz 1min viņš atnāk un mierīgi lien iekšā, un spēlē tālāk :thumbsup:

nu par votemap, var jau dot, bet man patiktos, ja tiktu ievērots ilgadējo adminu tāds kā kopistiskais lēmums par voti, respektīvi pirms tam kopīgi izlemj ko likt uz voti nevis ienāk un kā ērglis liek ko grib, tāda iezīme ir manīta un tas ļoti nepatīk, jo iespējams to voti nemaz nevajag, tas attiecas arī uz xmap owneriem, kas lieto komandu nevietā.

EDIT: 0.7 tad jau viss bumbās.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Es nekad nesapratīšu, kāpēc nevar piešķirt xk, ja jau ir pieejama banošanas komanda. Nedot tikai tāpēc, ka viņam pieejams cits veids, kā to var izdarīt garāk un čakarīgāk? Labāk iedot, lai cilvēks nemokās un miers, ja jau tiek labi ar xb galā.

Link to comment
Share on other sites

Dienas laikā kad serverī ir tauta šo komandu vispār nedomāju izmantot, esmu par to lai mapcycle netiek čakarēts. Tikai no rītiem vai vakarā, ja protams serverī būs kāds admins pirms komandas izmantošanas konsultēšos ar viņu :)

Nēsmu no tiem kas dara kā pašam labāk, neskatoties ko domā citi.

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...