radler Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 ir dazhaadas iespeejas kaa ieguut sc 2 beta keyus. viss vienkaarshaakaa bet noteikti viena no nedroshaakajaam iespejam : https://us.battle.net/login/ ( jaapieregjistreejas, jaaieliek viena no blizzard speeleem ( diablo, starcraft,starcraft broodwar, warcraft 1+2+3 + tft, wow,nezinu vai vel kadas ) ieteiktu regjistreties vairakas reizes un katru reizi likt pa vienai spelei ja taadas vairakas vispar ir.. lai palielinatu iespeeju dabuut keju kad saaksies beta periods. otraa kreatiivajiem http://forums.battle.net/interceptor.html?...tests/comic.xml ( ir arii citas balvas ) treshaa http://www.blizzard.com/us/inblizz/contests/themepark/ ceturtaa Warcraft III The Frozen Throne Tournament Season Winners 2009 The top 20 eligible participants at the end of each region?s invitational ladder will receive a StarCraft II beta key. http://www.battle.net/tournaments/2009/faq.shtml piektaa aizbraukt uz blizzcon 2009 annaheimaa gan jau ka tur arii dos.. 2008 deva. ja kaadam slinkums regjistreeties bet kaut kur meetaajas vecs cd keys kursh vinjam vairs nav vajadziigs ( piemeram warcraft pirmaa dalja ) luudzu pm man ja kaads dabuus beta keyu nopirkshu pa 10 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 1, 2009 Author Report Share Posted June 1, 2009 ja kaadam vispaar interesee tad rekur forsha sc2 speele 1x1 ar komentaatoriem http://www.nerdcore.de/wp/2009/04/19/20min...gameplay-video/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 tas sūds ta beidzot nāks ārā vai nē? jau apnīk gaidīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 (edited) buut ta buus redz ka jau beta saaksies driiz..tik stulbie amerikaanji pirmie dabuus kejus. blizzarda prezidents tagad intervija pateica: We're targeting an end of year release-this year-for StarCraft 2, but as always, we won't release it until it meets our standards and the expectations of our players. beeidzot vismaz kaut kaadu laiku pazinjoja.. a taa jau kaadus 2 gadus ja ne vairak visi spekulee kad buus a blizzards tik ka nezin kad buushot. mozh ja sanaaks laiks aizbraukshu no 26-28 juunijam kjelnee varees spelet sc2 Edited June 2, 2009 by radler Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Sorry ka izcēlu vecu topiku, bet BĻE SŪDS NEDABUJU KEYU ;( Tiem kuri grib iečekot live streamu klikojat šeit. Edited February 18, 2010 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Turpini gaidīt, beta keyi tiks sūtīti vairākas reizes, tjip būs vairāki "waves". Vēl ir iespēja trāpīties kādā citā weivā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Cik es nopratu tikai USA ir izsūtīti keyi, tākā vēl EU var būt būs. Varbūt kļūdos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simsonsss Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 (edited) Jau kādu labu laiku spēlēju , tiku iekšā 2 wave , cik noprotu ir ~6k USA lietotāju un ~2k EU keyu Un ka šo 5dien gaidāms pēdējais PC wave Edited March 17, 2010 by Simsonsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Man čoms dabuja keyu. Bēdīgi, tik daudz keyi tikuši tādiem, kas starcraftu droši vien pirmo reizi redz. speleeju pret vienu zergu, es daru visu normaali, kaa parasti tvz uzbuveju barikaadi pie rampas un zergs naak ar savu 10 pool un neko nevar izdariit. vinjs uzreiz saka - every game.. terrans just build buildings infront of ramp.. imba all the maps are terr favored. es taa prasu - you wc3 player? atbild - yes. es vinjam prasu ja 10 pools mani nenogalina tad tas ir imba? vinjs saka jaa vienk lol ta vinjs ko vel padirsa un vienk izgaaja aaraa no geima XD taads aaksts ;D laikam vieniigais ko maak ir 10 pools ;D pret visu nezin kas ir mid game un late game ;D Nesaprotu, kāda jēga no tādiem, tikai piedirš forumus, ka redz viņiem viss ir nesabalansēts un tādēļ viņi vienmēr zaudē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Man tā spēle izskatas pēc sūda... veca pacelta un sakratīta sūda... Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Notestetju jau kadu nedelju atpakal to pashu beta versiju. Paspelet gan vareju tikai ar vienu rasi , bet katraa zinjaa it nemaz mani nepiekjera , it kaa strategji man patik, bet shoreiz shis nekaa.Teiksim taa sc2 ir uzchinits kaa advanceets wow pat dazi soundi ir njemti no wowa Katraa zinjaa nekaa originalaa tu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 Nekā jauna tur nav. Vecā dziesma jaunās skaņās. Smuki jau izskatās, bet paldies, es labāk spēlēju veco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 vispaar ir gan daudz jauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simsonsss Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 (edited) Nesaprotu, kāda jēga no tādiem, tikai piedirš forumus, ka redz viņiem viss ir nesabalansēts un tādēļ viņi vienmēr zaudē. Runājot par to tas čalīts laikam nav redzējis 6pool rushu vai Roachus. Un ir pietiekami daudz jauna. Rekur neliels ieskats zergā , ierakstīts kāds no maniem vecajiem live streamiem http://www.livestream.com/sc2nubstrim/vide...94-a0f33397ad7a Lai gan tur negaidīju ka toss atnāks ar air , FFA mode Un vispār liela daļa spēļu tiek vinnētas ar labu rušu , playeri nemēdz turtlot... nu vismaz lielākā daļa Edited March 19, 2010 by Simsonsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adataplus Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 (edited) mekleeju partneri latvieti ar ko vareetu kopaa uzspeeleet starcraft2 betu ja kaadam ir beta un vinsgh veelas speeleet ar mani grupaa dodiet zinju skype nicks ir skypedainis vai arii var zvaniit pa tel 29866019 Edited April 18, 2010 by Adataplus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now