Fly Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Es torentus tikai no arzemeem velku , atrums man taads pats kaa latvijaa iedo pliiz kaadu adresi dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 vieniigais aarzemju trakeris no kura kko velku ir bitsoup.org, bet savaadaak tikai hack izmantoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 betnu kaa ir ar tiem torrentiem? cik saprotu, tur tiesaam ir +/- VISS, atskiriba no DC hubiem, ja? varbuut kaads var man ieteikt kaadu labu torrentu/trackeri/whatever kaa to sauc (noteikti der arii aarzemju) vai veel labaak - atsutit ielugumu, ja to vajag lai lietotu.. [email protected] Novelc bittorent klientu - man ir bitcomet, bet taa mauka eed daudz atminjas, no otras puses - nav nekas IIPASHI traks, taa ka patlaban dziivoju uz bitcometa. Kad esi novilcis to, tad arii viss ir ok. Ieluugumu aizsuutiiju, saregjistreejies, un vari chekot ko gribi novilkt. Tur ideja taada ka saakumaa vajadzees tev atstaat iesleegtu to progu, lai tev UL uzkachaajas. Saakumaa tas taa piseliigi - peec iespeejas ilgaak jaatur valjaa taa proga lai ratio uzdziitu. Vispaar es pats izlasiiju ihacka FAQu un viss bija skaidrs. Kopumaa man nepatika tikai pats saakums, tagad aplaadeeti jau ~80gb taa ka ir ok. Ja vajag kaut ko specifisku (tur jau reaali ir tikai staffs kas ir jauns, vai kas ir ticis pieprasiits), tad sheit ir saraksts ar aarzemju trakeriem. Otrajaa poustaa otro un tresho trakeri izmantoju ik pa briidim. Nu karoch skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Nomaini avataru aizsuutiishu bet nu luudzu.... kaapeec tev suns nepatika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Vinsh smirdeeja Btw es tevi apkaasu, man ir ratio nedaudz par zemu, lai man buutu ieluugumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 wow briinums tu gan esi kruts... tad kad vakaraa sitiisi duuree buus ko atcereeties cik varens esi bijis.... bet man vienalga vajag.... nedos neviens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 nedos neviens? She Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 OMG par ko tu tagad raudi kaa mazs beerns? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 noomierinies viss ok... sen jau to s**da shuneli gribeeju nomainiit... paaldiesinjsh!!! aa un par ieluugumu arii liels tenk juu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 npk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now