DeSaa Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Nu ko jūs dumājat par jaunajiem The Sims 3? Pašam tagad lādējās... Domāju, ka būs labi Gaidīju jau sen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) Pašam tagad lādējās... Domāju, ka būs labi Gaidīju jau sen! tas pats sūds tikai 3 klāt Edited May 18, 2009 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Doh... es jau cerēju, ka būs baigi realais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Jāuzmet acs noteikti būs, kā nekā viena no visu laiku top10 spēļu sērijām. Te jau var daudz runāt, ka šī ir bābu spēle un sūds, bet nu EA zina kā taisīt naudu. p.s. cik dzirdēju, šeit vairs nav tikai savas sētas ierobežojums. Varēs staigāt pa svešām sētām un pavest skolnieces Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Vispār no sims esmu mazliet tikai The sims 2 spēlējis un bija tīri interesanti... ~80% ieinstalēti pectam editošu vai, ja kāds kautko būs uzrakstijis, kā man patīk un cik tālu var staigāt un visu pārējo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 outlawaa kačājat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Sims - Tīņu meiteņu šūters Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 ak, nē, jācer, ka mana māsa neuzzinās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) kam tā spēļu sadaļa domāta? edit: pa tēmu. Nu pašlaik velku, jāiečeko būs tas ar ko tad EA tagad sev pamatīgi uzlabos ienākumus Edited May 18, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 pārvietoju, cerams te māsa neatradīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) samurajam ir māsa? Cik viņai gadu ir? Bet nu lol, priekškam taisīt tādas spēles kā Sims, tāds spēļu žarns nevienam nepatīk (es runāju globāli) labāk tā EA daļa kas taisa Sims, sāktu sadarboties ar kādu citu firmu un uztaisītu 2009. gada FPS šūteri (Crysis turpinājuma turpinājums ) EDIT: Ooo, bet viņa izskatās uz 17-18 gadiem, , viņa kaut kāda pr0 g31m3r3? Jo profilā viss smalki aprakstīts par datoru detaļām, vai arī tu tur uzdarbojies? Edited May 18, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Laba spēle, ja nav interneta. rosebud ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Jā. Sims`i labi der tiem, kam nav internets vai tiem, kuri nav atkarīgi no FPS spēlēm ka TF2 Un vsp zbis skatos, ka The Sims 3 iznāks tikai 5. jūnijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Cik viņai gadu ir? http://www.gign.lv/members/2811 ja gribi, varu tev randiņu sarunāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Ņjā, bet tomēr Simsi paliek simsi un līdz ideālai grafikai vēl tālu... Bet nu itkā jau nav slikti, jo, ja to visu sīko grafiku attēlotu izcilā veidā tad The Sims 3 pārspētu pat GTA IV un vēl dažas spēles Man personīgi īstenība simsi neliekas diezko jautri, kaut gan pa retam var pačakarēties... Man nepatīk, ka viņa tomēr ir kā stratēģijas spēle un tas, ka tur ir baigi daudz fīčas un nevar izdomāt ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Besī tas šits ka vislaik viņš/viņa grib čurāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 vienīgais, kas man simsos patīk - celt mājas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Nu tā.. Pagaidām apmierina, bet sāku saprast, ka man tāda tipa spēles garlaiko.. TF2 100% labāks Nu labi, tās nav salīdzināmas spēles! Jap var staigāt kur vien iegribas un tā... Varbūt pašu jautrāko vel nēesmu apguvis. A nav tā, ka simsos var tikai staigāt apkārt, strādāt draudzēties(runaties utt), un darīt ikdienas darbus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Simsos var darīt visu ko tu vari darīt savā dzīvītē Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 nu skaidrs... tik kā un kad es piem varu speleties kkadus tur eksperimentus taisit? es pastijos video tur ta bija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 arī man tas ir tas, kas velk, 2 daļu spēlēju, 3? tā trešā daļa tiešām nav feiks? Iznākšanas datums ir 5 jūnijs forši ir uztaisīt sīko un iemūrēt viņu sienās, lai sprāgst nost lamāt kaimiņus, arī tos dedzināt nu viss fans man ir nosvilināt pēc tam visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 (edited) +1 BTW Sims bija mana pati pirmā spēle, es tik todarīju kā mājas būvēju Opāā, kādi jaunumi. Samurajam ir māsa? Hehheh, viņa arī cūciņas snaiperē? p.s. cik dzirdēju, šeit vairs nav tikai savas sētas ierobežojums. Varēs staigāt pa svešām sētām un pavest skolnieces OPĀĀĀ! Edited May 18, 2009 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Nop, nav feiks Tā jau dažreiz ir ar tām spēlēm... Iepriekš jau bija domāts, ka kautkad februārī iznāks un tad parcēla.... lkm parrēķinājās. Jap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Cik zinu bija jau vieni simi, kurus varēja spēlēt netā, tikai tie bija s**i ---> The Sims: Online lamāt kaimiņus, arī tos dedzināt nu viss fans man ir nosvilināt pēc tam visu Šitas ir labs Pats vecajos simos ar kodiņiem tā darīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now