Kid Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 (edited) p.s. spēlējot spēles, CPU usage vienmēr ir bijusi 100% Edited May 17, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Neuzminēji šoreiz.... Varbūt, ja tu spēlē ar aizvesturisku pc labas spēles, bet tā nevajadzētu būt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 (edited) Nē, man agrāk nekad nav bijis 100% EDIT: Hello my little stinky friend. Edited May 17, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 Ja godīgi nevar saprast... Tev tur uz ta cpu vacinja ir tempoasta nav? ja ir tad kada krasa cik daudz? norm tada miksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 Noskaidroju. Var slēgt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Varēji jau beigās pateikt kur ir vaina Gribu zināt vai domāju pareizi un tā... CPU vaina? un ja jā tad kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 Heh, druksu apblomījos. Pie vainas ir šis: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. Bet neko jēdzīgu risināšanai atrast nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 Es te kko pagoogleju man tur izmeta ka eror kautkam paradijas jo win tikai 232gb no brivas vietas nu taka atbalsta... Nesi kko baigi tirijis vai mainijis kko pc? jaunu licis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 19, 2009 Author Report Share Posted May 19, 2009 (edited) Nē, viss tāpat, kā vienmēr. Točno sāk besīt šitas sūds ārā. EDIT: Safe Mode galvenais viss kārībā. Edited May 19, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 19, 2009 Report Share Posted May 19, 2009 kkadi draiveri vai kkas tads doma nav bojati...? nu es nezinu es domashu kko vell... kas tad tev isti nestrada...? restartejas kad nevajag lkm usage cpu 100% un kas vel tads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Izskatās, ka pie vainas bija kaut kādi NVIDIA draiveri, kurus var instalēt līdz tikla kartes draiveriem. Tos izdzēsu, un pagaidām viss ideāli. Tik nezinu gan, kāpēc tas CPU usage tā lēkā. Kad veru vaļā kādu softu, tad uzlec uz kādiem 50%, bet nu tā nekādi lagi nav. Viss pagaidām labi. EDIT: Termopastu arī esmu apmainījis, varbūt par daudz uzspiedu? :/ Edited May 20, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Termopastu vajag mazu mazu zirņa lieluma ja ne mazaku kuru ar zhileti izsmere pa cpu virsmu un ja gribi ari mazliet pa radiatora vai ventilatora virsmu... plana kartinja nu man visp ari ventilators ir kads ir vasara baigi ruc uz max rpm griezhas tas ir kkur 3500 un jaa... ziema gan viss ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now