feature Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nezināju, kur rakstīt, tāpēc rakstu te! Tā kā māte google man neplaīdzēja, mans jautājums: Vai ier iespējams pievienot CD-ROMa vietā HDD? Es domāju, ka tā vienkārši nevar, bet varbūt tur var izmantot saucamo 'jumper'.. Esmu dzirdējis, ka var - nu tā kā portable HDD sanāk! Nu, varbūt, es kaut ko esmu smagi sajaucis.. p.s. Paldies par atbildēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Parastu HDD nevar raut ara no ieslegta datora. Bet tu vari pieslegt HDD cdrom vieta. Tad tev bus 2vi hdd datora. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ir CD roma vietā ieliekami HDD keisi, kas atbalsta Hot Swap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feature Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Beefs Bļin.. Nu loģiski,ka nevar no ieslēgta datora kaut ko raut ārā! Hmm.. Tu skaidri zini kā to izdarīt?! (pastāsti sīkāk)... vai tad tas ir tik vienkārši kā pievienošana?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Tikpat vienkārši, tikai jumperi jāsaliek otrajam HDD uz slave ( ja tev ir PATA diski ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now