Crystal Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 (edited) Sveiki gign.lv lietotājiem. Man vajag uzrakstīt pārspriedumu par Kurš no vēstures postiem atstāja vislielāko iespēju. Vai kāds var pastāstīt kautko?Vai varat iedod no kautkāda linka norakstīt... P.S Ļoti vajag,savas domas vispār nav jo nevaru saprast .. EDIT: Šodien paprasiju un teica man šādi: Piemēram Krustnieši atstāja vislielāko iespēju/ticību/speku,jo........... Apmēram šādi Edited May 6, 2009 by Crystal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 (edited) kursh posts atstaja lielako iespeju iespamot ? ta tas bija jasaprot ? uzraksti normali jautajumu par ko tev vaig tad arii moshk kads uzrakstis.. ediite laikam postiem jalasa ar "garo" "o" bet iespeeja joprojam liekas ka ir nevieta.. Edited May 5, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 postiem - o domāts kā divskanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted May 5, 2009 Author Report Share Posted May 5, 2009 Labi,paprasīšu velreiz...pats nesapratu ko tā vecā teica gaidat Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Kurš no vēstures postiem atstāja vislielāko iespaidu? gadījumā nebija šitā domāts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Iesaku palasīt ikmēneša žurnālus "Ilustrētā vēsture", tur daudz visāds labs šits ir pa tavu tēmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted May 6, 2009 Author Report Share Posted May 6, 2009 (edited) Paprasīšu šodien,obligāti pateikšu un redzēsim vai tavs teiktais būs pareiz vai ne XD Paldies vajadzēs nopirkt...man jau teica te daži cilvēki ka tas žurnāls ir EDIT: Pašo pirmo postu editēju kā vajag,varat paskatīties... Edited May 6, 2009 by Crystal Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 7, 2009 Report Share Posted May 7, 2009 Tāds ģēnijs, pašam vispār nav ne jausmas kas tiek prasīts es teiktu, ka visvēsturiskākais posts ir šis - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...entry3724 p.s. pie tam - šis posts ir atstājis daudz iespējas. LIELAS iespējas. LOL! p.p.s. respektabli retardisks OP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted May 7, 2009 Author Report Share Posted May 7, 2009 Tēmu var taisīt ciet Uzrakstiju par vidusāzijas bulgāriem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts