aar4ijs Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 skatoties hoķi un dzerot aliņu, es atcerējos vienu nenoskaidrotu jautājumu. ikdienā neesmu aliņu dzērājs, tāpēc prasu jums - kāpēc nedrīkst (nevajadzētu, lai nedabū pa muti) noslaucīt alus pudeles kakliņu pēc kāda cita cilvēka dzeršanas? tā izrāda kkādu necieņu? paskaidrojiet, lai es saprotu. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 pareizi ir noslauciit kaklinju lai nesakjertu kadu triperi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Paris gadus atpakalj, klase bija baigais joks, ka tas, kurhs noslauka pudeles kaklinju, ir gejs, vai ari uzskata, ka iepriekshejais dzerejs ir gejs. Nezinu vai tas ta ka bija patiesi vai vienkarshi joks. Bet nu pofig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Tā ir necieņas izrādīšana, bet nu diez vai es dzertu nenoslaukot pēc kāda, kam uz lūpām herpes vai kas tamlīdzīgs, būtībā vispār nedalos ar alu, gribi dzert paņem savu :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Kas tas par bērnudārza daunismu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Tad tas čalīts, no kā tu paņēmi un noslaucīji kakliņu, var padomāt, ka tu domā, ka viņam ir kaut kāda čerņa. Tātad tu viņam neuzticies. Protams, tas parādās tikai pēc vairākiem izdzertiem alus litriem, kad sākas teksti "tu cieni mani?" utt. Pats nekad ar tādām lietām neesmu saskāries, tikai precizēju faktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Nu skaidrs. Tagad sapratu. Paldies par informāciju. Varat slēgt ciet topiku. aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts