cash^ Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Kā jau topika nosaukumā minēts, tad vēlos uzzināt cik jūs (jūsu vecāki) maksājat par OCTA uz gadu? Interesē vieglās automašīnas. Būtu ļoti labi, ja nosauktu modeli, gadu un apdrošināšanas kantori. Jautājums tāpēc, ka man @ http://ipolises.lv/ sanāk aizdomīgi daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 (edited) Aizdomīgi daudz parasti sanāk, ja mašīna vai tās īpašnieks ir izraisījis kādu avāriju Edited May 1, 2009 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 ja nemaldos, tad vadiitaajiem ar braukshanas staazhu mazaaku par kkaadiem 2-3 gaidem ir jaamaksaa vairaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 1, 2009 Author Report Share Posted May 1, 2009 Mašīna pagaidām ir uz vienu firmu un lētākais variants sanāk kādi 120Ls. Avārijas it kā nav bijušas. Pēdējā laikā neesmu interesējies par OCTA, bet man tas liekas par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 (edited) vari paņemt gjensidige. tur var paņemt octu uz gadu, bet maksāt pa daļām kā līzingā. summu automātiski novelk no konta katru mēnesi. 1991 audi s4 gjensidige bija kkur 130ls uz gadu 1995 a4 1.8tq gjensidige bija kkādi 35ls uz 3 mēnešiem 2002 laguna 70ls uz gadu ar 11 bonus-malus klasi, no galvas firmu neatceros iesaku pirkt netā firmas mājaslapā, jo tad dod 10% atlaidi un papīru vari izprintēt mājās p.s. tikai nesavāri pālī sūdus ar gjensidigi, jo tas kantoris tevi drāzīs kā mazo ezīti Edited May 1, 2009 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Tu te ned*** par ezīšiem, ja? 1999 Eclipse 2.0 26,70Ls uz 3 mēnešiem. Drošināju pie tiem čaļiem, kuri pie CSDD sēž mašīnās un kur tas prieks vienmēr sanāk lētāk, vismaz tā man sastāstīja iepriekšējais auto īpašnieks. Atceroties to, ka iepriekšējo auto uz gadu drošināju par nepilniem 45, cenas kāpj pretī debesīm. LV yoyoyo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now