Asijs Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) Varetu man ludzu, kads paskaidrot, kur var savam profilam nomainit parole ieks ucoz? es vnk nevaru atrast edit: un kapec man signature ir kkads sves baneris? Edited April 28, 2009 by Asijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonDj Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Tur pat, kur visu citu... Tik atkarīgs kāds/kurš ucoz, varbūt administrācija izņēmusi šo privilēģiju. ( Ja sapratu pareizi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Tik atkarīgs kāds/kurš ucoz, varbūt administrācija izņēmusi šo privilēģiju. ( Ja sapratu pareizi ) beet, es kkad biju samainijis, tagad atkal vajag, bet nevaru... nezini kur to var mainit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlonDj Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Tur pat, kur pirmo reizi mainīji vajadzētu būt, ja nav, sazinies ar administrāciju. Par kuru sigu Tu runā? Par to, kas Tev šeit, gign'ā? Ja jā, drošvien kopēji doto linku, kurš sastāvēja kopā ar reklāmu. Vnk izņemt vajaga viņu un viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Par kuru sigu Tu runā? Par to, kas Tev šeit, gign'ā? Ja jā, drošvien kopēji doto linku, kurš sastāvēja kopā ar reklāmu. Vnk izņemt vajaga viņu un viss! bet 4s neatceros kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now