dEus Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 Palasiiju te paris cilveeka postus un man vinjs nu galiigi piegriezaas gribu redzeet ari parejo domas par to kas un kaads vinjs ir ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 labriit Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 bljedj ja vinj6 uz kaadu chempi aizietu pateiktu savu niku vinju visi tur atspaardiitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 zabey! mainiishos p.s stumbrs beidz visie, liist dirsaa visiem redzot ;/////////// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 LooooL!!! karoche daljinja no mana un cilveek aprivaataa!!!! Sorry cilveek, bet es taaaaaaa biju paarzviedzies!!!! [ 17:29:47 ] (Lethal) paga [ 17:29:53 ] (Lethal) me veel vienu linku tef izmetiis (domaac shitaa topica linku) [ 17:30:00 ] (aJk|cilveeks) zinu zinu [ 17:30:01 ] (aJk|cilveeks) nemet [ 17:30:02 ] (aJk|cilveeks) zinu [ 17:30:09 ] (Lethal) uzskati to par savu statistiku [ 17:30:16 ] (Lethal) katru dienu vari paarbaudiit [ 17:30:24 ] (aJk|cilveeks) ndea [ 17:30:37 ] (aJk|cilveeks) tas buutu tas pats ko es piemeeram par 4tus uztaisiitu topic par teviim [ 17:30:44 ] (Lethal) ha ha ha ha [ 17:30:45 ] (aJk|cilveeks) par tevi ar visi buutu \m/ domaas un veel... ne pa teemu, bet man liekaas nenormaali smiekliigi - [ 17:28:24 ] (Lethal) neesu es nekaads teevs, bet savas admina tiesiibas izmantoju prieksh taa kam taas ir domaatas [ 17:28:26 ] (aJk|cilveeks) man ar buus savi principi kur tev vareeshu ieriebt [ 17:28:29 ] (Lethal) un tas ir - banot taadus kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prisoner Posted August 26, 2003 Report Share Posted August 26, 2003 lool man kautkaa neticaas ka cilveeks mainiisies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 26, 2003 Author Report Share Posted August 26, 2003 Mainities vinjs vareetu ! Bet jautajums ir uz kuru pusi - es domaaju ka atbide ir : Protams ka uz slikto pusi un buutu veel lielaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 Izskataas ga pagaidaam vairums ir pa to ka nevar ne 2 domu buut ka vinjs ir loxs, tas noziime ka es neesmu vienigais kas taa doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 KO yuus te visi??? Cilveeks ir kruts - vins man gribeeja uz klubu braukt un pa galvu dot .... Bla kaa vins mani nobiedeeja... Taa smeejies sen nebiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 27, 2003 Report Share Posted August 27, 2003 LoooooooooL kad es tev kauko taadu buutu teicis ? dorks paraadi konkreetus vaardus ne kauko izdomaa ! auns .. tjip vienreiz tu biji teicis ka tu esi lox taa smeejies nebiju ilgi ! tici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 27, 2003 Author Report Share Posted August 27, 2003 LoooooooooL kad es tev kauko taadu buutu teicis ? dorks paraadi konkreetus vaardus ne kauko izdomaa ! auns .. tjip vienreiz tu biji teicis ka tu esi lox taa smeejies nebiju ilgi ! tici ? Shitais posts ar pa tevi daudz ko paskaidro un izsaka kaads tu esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 NU tu esi dorks ja neatceries speeli uz apollo 40 sek liidz beigaam, kad pats saaki dirst un visiem braukt virsuu ka neviens neiet bombu likt ... bla cirvis jobanais Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 vaards lohs gan diezvai vinju apziimee bet nu iipashi taalu no patiesiibas tas laikam nav... teikums "man ar buus savi principi kur tev vareeshu ieriebt" manii vienkaarshi radiija neizpratni.... + man liekas ljaunaakais ko kaads vareetu cilveekam izdariit ir iznjemt "\" un "/" pogas no klaviatuuras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma4alka Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Kuri 2 diez domaa ka cilveeks ir normals kex Varbuut pac 1 uzlicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 28, 2003 Author Report Share Posted August 28, 2003 Kuri 2 diez domaa ka cilveeks ir normals kex Varbuut pac 1 uzlicis To vienu vinjs ir 100 % uzlicis par to shaubu nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted August 28, 2003 Report Share Posted August 28, 2003 Kuri 2 diez domaa ka cilveeks ir normals kex Varbuut pac 1 uzlicis es Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 28, 2003 Author Report Share Posted August 28, 2003 Kuri 2 diez domaa ka cilveeks ir normals kex? ? Varbuut pac 1 uzlicis es Tu jau ar isteniiba ej vinja sliedees P.S orgjinaalaku niku nevareeji izdomaat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 28, 2003 Author Report Share Posted August 28, 2003 ak jaa pavisam aizmirsu, Tev tur Jaani rakstiits ka tu visu eed, tad gan jau ka esi nobaudiijos ko asu un vecu kas naacis pasaulee kada atejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 cilveeks jau nu nav tas labaakais speeleetaajs un praatinjs arii vinam nav dizsh visu paarspiilee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma4alka Posted August 29, 2003 Report Share Posted August 29, 2003 Pats atdzinaas Es jau nebuutu teicis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lethal Posted August 31, 2003 Report Share Posted August 31, 2003 dorks paraadi konkreetus vaardus ne kauko izdomaa ! khe khem... bija variants kad me ar shamo runaaja privaa mircaa (ieprieksheejais maneejais posts ir no taas pashas sarunas) un cilveeks man saaka braukt virsuu tipa me kaukur esot bljaavis: "es esmu CS teevs, Papa, Dievz (u.t.t.)" bet liidzko es vinjam paluudzu paraadiit konkreetus faktus ka es taa esmu teicis (tb screenshot vai ko tamliidziigu) cilveeks nez kaapeec apklusa - apraavaas... Taapee cilveek nespried peec sevis Btw cilveek kaadaa sakaraa tu visu laiku dirsi tipa apollo un GIGN konkreeti smird, bet veeljoprojaam diezgan biezhi paraadies uz GIGN servera??? Sakaraa ar to ka es tikai nesen dabuuju tiesiibas, es vienkaarshi neuzdrixtos likt banus, bet nu citaa gadiijumaa tef buutu bans liidzko paraadies spectatoros... Cilveeks must die!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doubled Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 ziniet dzeki, palasot te juusu komentus, taads iespaids rodas.... visi ahuna krutie un nodirsh vienu cilveku, kursh kautka megina atskirties no parejiem.. ziniet pashi neesat labaaki.. nerunaasim jau par \m/ deus - kursh te briizhiem meetaa sho un to irc'aa... tik ka dziivee. ta seezh klusinsh.. u.tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 dd ir taads teiciens "nav duumu bez uguns" un tas visu izsaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2003 Report Share Posted September 1, 2003 dd jau taisniiba vien ir... iznjemot par cilveeku kursh meegjina atshkjirties..... 4o ta neliekas ka braukshana virsuu visiem buutu tas apsveicamaakais veids kaa atshkjirties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted September 2, 2003 Report Share Posted September 2, 2003 nu man tas neliekas iipashi normaali ka no tiira gaisa izdomaa aplamiibas un peec tam par to dirsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts