Lipucis Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Iesakiet kādu filmu, kas ir līdzīga filmai Sexdrive. Vsmz kko uz to pusi, kautvai ko līdzīgu Amerikāņu Pīrāgam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Visi Pīrāgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 ROAD TRIP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 eirotrip cashback (nebūs tik līdzīga, bet plikumi būs.. ) dude, where is my car ja gribi tādu filmu, kura ir tāda patizlāka, tad blades of glory wild hogs aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 Visu jūsu nosauktās ir redzētas. Man vajag tādu filmu, kurā būtu kāds piedzīvojums nevis visadas sex ainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0844671/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 līdzīgu Amerikāņu Pīrāgam. :superlol: :superlol: par tēmu - super bad bija laba filma, viena no smieklīgākajām no tāda tipa filmām Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 kurā būtu kāds piedzīvojums nevis visadas sex ainas. :superlol: superbad būs vislīdzīgāka un ar drošvien redzēta. vnk nav tādu, jo...here comes the news flash.. visas ir par pišanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Tagad izcēlies dauni? Varbūt viņš visus nebija redzējis. FAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ah jaa vel laba filam ir mana labaaka drauga draudzene! partulko angliski gan atradisi! man komaaa gruti raxtiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 (edited) Stūlbeni - rusty, kāda jēga bija no tava posta? Primārais filmās kuras es meklēju nav sex. Būs vai nebūs, man pie dirsas. Galvenais lai ir interesantas un, lai ir kautcik smieklīgas. Tā filma par labākā drauga draudzeni nav redzēta, būs jānoskatās. Iesaku noskatīties filmu, kuru iepostoja SkaM^ . Edited April 25, 2009 by Lipucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 (edited) FAIL. Tu, nelabojamais romantiķi!!!!! paskaties uz savu avataru(cik noprotu tad tas esi tu tajā bildē) un padomā vai esi īstais, kas var kādu saukt par dauni Edited April 25, 2009 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 nez vai jau kads piemineja... Piekdiena (visas 3 dalas) Sestdiena How High btw tulko pats esmu pakli tapec negribu uzrakstit tos angliskos nosaukumus kka tizli Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) ei nost, ka jūs neko nefilmējat. visi sūda pīrāgi (īpaši jau pēdējie) ir par pišanos - will they fuck? have they fucked? should they fuck? will they fuck again? tajās filmās pats storijs vienmēr (gandrīz vienmēr) ir, ka kāds sīks nūģis (mby you?) nevar dabūt veceni un tad dara visko, lai tik nopistos...un tad nāk lielā morāle un tomēr beigās tāpat nopišas...cerība lūzeriem kā tev. tīņu filmas ar "piedzīvojumiem" : superbad - kādēļ sākas sūdi ar mentiem un visu? džeki gribēja nopisties... american pie 3.4.5 - davai. piedzeramies un izpišam visas meitenes koledžā.. how high - pīpējam zāli un nogrūžamies ar seksīgo melno meiču... sexdrive - kāds sūda piedzīvojums? ew re. paķeram brāļa autiņu un 100%, ka nopisīšos ar to veceni no neta. visas tīņu filmas būs par to, kā kāds sīks horny MF gribēs nopisties..protams pirms tas notiks sekos lielā morāle, ka labāk pagaidīt vai darīt to ar īsto nevis random čiksu... P.S ciprus ieteikums ar nav tas labākais. good luck chuck ir totāli par to pašu. džeks pārguļ ar meitenēm u ntās pēctam atrod īsto mīlestību. P.P.S doublet...ej dirst? mkei. Edited April 26, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Senior Skip Day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now