kangarS Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Uz serveri 3. admini es nez vai zilais odish skaitas arii admins bet nu tas taa ja neskaitas tad 2 sarkanie admini un viens cheateris status izmet sho # 3064 "BlackSau" STEAM_ID_PENDING 06:18 219 0 active Pierādījumi: http://yy.lv/download.php?f=38949 Mozh izmantot izdevību un nopirkt orgjinalo geimu nonjemt visus non steam krakus ( skaties cheateru mazak paliks ) TeamFortress 2 par 9.99 EUR ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpShooter Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 (edited) Pirmkart, tu esi gailis. Otrkart, tam BlackSau pings leekaaja no 150-250 un vinjsh pats ik pa laikam paarleca, it ka speeleetu ar lossiem. Treshkart briidi peec tu pateici par vinju,es vinju paveeroju un neredzeju neko taadu,lai vinju banotu. Staigaa rinkjii zuumeedams un ieraustas. Briizhiem vispar neko jedzigu nedara. Kaa jau noobisks puba chalis. Moridin|<CopLin> P.S. tev laikam shito topicu vajadzeja likt pie suudziibaam,ne? Edited April 25, 2009 by SharpShooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ko tu gribēji ar šo postu panākt? Pacelt sev mazo krānu interneta vidē? Uzliec vēl vairāk smailijus savos postos un varbūt ,tad kāds tevi nopietni uztvers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Lol atkal jau kangars ar savu idiotismu lielās... Ko tu te gribi parādīt es vēl nesaprotu. Kā jau tu minēji citos savos uubertopikos, ka tev tur uuberkruts serveris, tad pazūdi uz viņu un spēlē. Kāda atšķirība gignam, viens daunis mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kangarS Posted April 25, 2009 Author Report Share Posted April 25, 2009 Ew Nu rekur juusu replay pierada kapec gign is the best server in world Man ir tikai viens tads debils jautajums ! Juus demo video noskatiijaties kas pievienots ? Ja nee aizver savu muti mazuli un ej pasuuka iikshkji! Speciali demo rakstiju lai tadi siichi ka juus nerunaatu kaut kaadu idiotismu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ej taču spēlē uz sava krutā servera un labāk šeit neko neraksti,jo tas tevi tikai padara par lielāku idiotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Man ir tikai viens tads debils jautajums No tāda paša cilvēka arī nāk tāds jautājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 gribēju tikai pateikt, ka zilā krāsa (šinī gadījumā) identificē pediņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 es nez vai zilais odish skaitas arii admins bet nu tas taa ja neskaitas tad 2 sarkanie admini un viens cheateris ja serverī bija trīs admini, tad vari būt drošs, ka neviens čīteris tajā momentā nespēlēja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts