frAntic Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ircā vispār neko nevar atrast, par cik vēlamies ar chaljiem uztaisīt labu lv teamu, nu ne teiksim top3, bet nu kautko uz to pusi, vācam latviešu skilledus komandā, tie kas vēlētos paprovēt un ir pieejami ircā atstājat vai nu te topikā kautkādus savus kontaktus or smth. spelesim zem vecaa labaa cs taga onlainā bijām dazhubriidi top3, nu bet labi tas ir onlains , nu tas par cs'u, krch tie kas grib un kam ir steams, ludzu rakstat Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Es labprāt vēlētos piedalīties. Bet neesmu īpaši skillots spēlētājs, spēlēju tikai PUB'os. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Var mēģināt,bet kas tad jau ir tājā komandā,ja jau tu minēji - mēs vēlētos ar dažiem čaļiem uztaisīt komandu? varu mēģināt kā soldier/demo. Edited April 23, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ja kas varu arī es, kā soldiers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannonfodder Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Bet es varu juus aizvest uz cw serveri un visu paskaidrot kaa un kas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 @ quakenet esmu kā macho- #mpuktf2.pickup vai #cvx ja nu kādreiz vajag kādu ekstra čali (skautu/snaiperi/soldieru/mediku - kā demomans es 6vs6 nebūšu tik labs kā gribētos) tad varat mani pasaukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frAntic Posted April 23, 2009 Author Report Share Posted April 23, 2009 (edited) varu mēģināt kā soldier/demo. nosakuma mixosim - nu tu mb zini zyronic, n00ne, idNk, DominiX edit: tie kas replyoja tiem aizsutiju pm Edited April 23, 2009 by frAntic Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 ja kādreiz vajag kādu vari uzrakstīt...nu ja nevar visus rokā dabūt..bet full time nea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Es kā mediķis. quickaim, #[email protected]. Tikai neesmu sapratis vienu. Kā var reģistrēties iekš irc.quakenet.org, vai tas vispār nav jādara? Šobrīd ar 70kb/s velku tf2 no steam'a un esmu jau pie 77. procenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now