Jump to content
GIGN Forum

Interneta Arums


Kiwix
 Share

Recommended Posts

Pirms windows reinstall viss bija oke... Tagad visas arzemju lapas (dazhreiz ari latvijas) nenormali leni veras valja... piemeram, speedtest.net veras valja ~4 minutes... agrak tas bija dazhas sekundes... varbut kads var kaut ko ieteikt lietas labaaa??? (download atrumi ari sasniedz max ~15kb/sec, agrak bija 250+(arzemes), velkot no latvieshu saitiem viss normali 1.2mb/sec)

P.S. ieksh speedtest.net rezultati normali: download 10mbit/upload 25mbit....

Link to comment
Share on other sites

No torrentiem vilki instalāciju? Ja jā, tad iespējams būsi ieinstalējis līdz ar Win arī dažus mazos draudziņus (Trojan utt.), un viņi paņem visu Download speed. Ja oriģinālais CD, tad varbūt kāda cita programma mēģina veikt update, un noslogo internetu.

Link to comment
Share on other sites

Tagad vēl kačāju steam cs.... Parādīja, ka ātrums būs 1024kb/sec... bet reāli velkas ar ~7-16kb/sec... kā to var izskaidrot....???

P.S. interneta ātrums minēts 1. postā

Link to comment
Share on other sites

Tak daudzi lielie serveri izmanto limited upload speed, piemēram, company of heroes arī vilku jaunos patchus un man arī nāca tikai ar 25kb/sek, lai gan maksimālais ātrums ir 1mb/sek. Stīmā nekas tāds nav manīts, parasti ar max viss velkas. Vari jau uzzvanīt provaiderim un pajautāt kas par lietu, kur varētu būt problēma, paņems notestēs līniju un pateiks kā vaina tā ir.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...