*jancis38* Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Lieta tāda, ka mūzikā, maigi sakot, man ir... dirsa!!!!11!!1!111oneoneone Tāpēc man vajag izveidot kādu darbiņu, kur es varētu dabūt atzīmi 10. Pasviediet kādu ideju, par ko, lai saraksta. Un tā, lai visu informāciju, es varu atrast internetā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Internetā var atrast visu, vajag tikai meklēt. Raksti par mūzikas instrumentu/stilu(-a) attīstību no akmens laikmeta līdz mūsdienām. Atceries, ka liela nozīme ir noformējumam, tāpēc neaizmirsti par bildēm utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Ar kādu papīru mums tev drsu noslaucīt, SER? pasaki vispirms tēmu, mūzika ir plaš jēdziens. Par dziesmu svētkiem, par rokenrollu, par grupu prāta vētra ? Takš pasaki ko tieši vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 (edited) cash^, paldies! Pateicoties Tev ienāca prātā forša ideja. Ar kādu programmu, es to varētu visu smuki uzrakstīt un noformēt, un izdarīt visu pārējo, kas ienāks prātā? EDIT: doGY, principā skolotāja ieteica rakstīt par mūzikas stilu. Bet cik es no skolotājas teiktā sapratu, es varu rakstīt par ko vien vēlos. EDIT #2: Vispār, varat arī vel kaut ko ieteikt, par ko rakstīt. Edited April 21, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 varu ieteikt tev rakstīt par smago metālu. varu iedot divas labas dokumentālās filmas par smago metālu, pēc kurām mierīgi varēsi uzrakstīt. nebūtu es tik aizņemts, varbūt pat tavā vietā uzrakstītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Labāk raksti par kādu seno mūzikas stilu,kādu klasisko vai džezu,tici man skolotājai tas labāk paitks ,nekā smagais metāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 raksti par klasiskaas muuzikas "teeviem". skolotaajai tas patiks labaak nekaa smagais metaals. XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 smagā metāla saknes meklējamas tumšajā klasiskajā mūzikā (ar Mocartu priekšgalā)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Es to ļoti labi saproti,bet padomā loģiski,tu esi mūzikas skolotājs,kurš tomēr +/- klausās klasisko mūziku. Tad skaidrs,ka par klasisko mūziku ,tb līdz 60ajiem viņas būs vairāk priecīgāka,nekā par smago metālu,no kā viņa ne čik ne bum bum. PROTAMs,ja tu sīk iztirzā ,par to,ka smagais metāls ietekmēja Mocartu un ,komponējot ,Mocarts,klausījas smago metālu un dūrās,tad jau varētu būt ok... ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 21, 2009 Author Report Share Posted April 21, 2009 Jā, es tāpat nodomāju. Vai arī par kādu mūzikas instrumentu, tik nesanāk īpaši daudz informācijas ievākt latviešu valodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 vispār jau otrādi. vispār kas tad tās mūsdienās par mūzikas skolotājām, kas klausās klasisko mūziku. nē, nu ok, arī es reizēm to mēdzu paklausīties, bet nedomāju, ka klasiskā mūzika ir tā par ko visas mūzikas skolotājas ir stāvā sajūsmā. tad jau drīzāk, tiešām lielāka iespējamība atrast skolotājas, kas fano par smago mūziku, kā nekā vairums skolotāju (30-50 gadu vecas) dzīvoja tajā laikā, kad visi fanoja par Kiss, Black Sabbath un citām foršajām oldskūlīgajām metāla grupām. anyway, varu ielikt tās filmas, tu jau pats zini kur (tur, kur tiek tikai izredzētie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Oho, izskatās, ka es neesmu vienīgais, kam problēmas ar mūziku Pats rakstu par "Vareno kopu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 vispār kas tad tās mūsdienās par mūzikas skolotājām, kas klausās klasisko mūziku. nē, nu ok, arī es reizēm to mēdzu paklausīties, bet nedomāju, ka klasiskā mūzika ir tā par ko visas mūzikas skolotājas ir stāvā sajūsmā. tad jau drīzāk, tiešām lielāka iespējamība atrast skolotājas, kas fano par smago mūziku, kā nekā vairums skolotāju (30-50 gadu vecas) dzīvoja tajā laikā, kad visi fanoja par Kiss, Black Sabbath un citām foršajām oldskūlīgajām metāla grupām. anyway, varu ielikt tās filmas, tu jau pats zini kur (tur, kur tiek tikai izredzētie). Teiksim tā,nu smago metālu viņas neklausās,to es tev varu 100% apgalvot. Principā viņas īsti neklausās nekādu mūziku,vnk LR3 a.k.a. Klasika. bet es negribu te iegrimt dziļi diskusijās par to. :] p.s. Par mūzikas instrumentu gan labāk nē,daudz info neievāksi. Protams var vēl arī par tādu ,kā "Moderno mūziku" ,kas pašlaik ir topā utt. Nu tas varbūt būs kas tāds,kur apvienots viss. Smagais metāls,roks,metāls,pop utt. moška tas nesaucas modernā mūizka,bet nū domu saprati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 tur būtu grāmata jāraksta, lai visu apstāstītu. tā kā visvieglākais būtu par kādu konkrētu mūzikas stilu pastāstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Drošvien skolotājai labāk pie sirds ies, ja rakstīsi par klasisko mūziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Kāda starpība ko klausās skolotājs? Forši, ka 50% no darbiem būs par klasisko stilu un 50% par popsu. ESI REĀLS, raksti par black metālu. Ieteikšu tev pāris materiālus. Skolotājs būs uz dirsas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Forši, ka 50% no darbiem būs par klasisko stilu un 50% par popsu. ESI REĀLS, raksti par black metālu. Ieteikšu tev pāris materiālus. Skolotājs būs uz dirsas. tur jau par Burzumu vien var veselu stāstu sarakstīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Saki tēmu par ko, kas, kā...Kā varēšu, palīdzēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now