Jump to content
GIGN Forum

Wireless Mājas Kinozāle

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Varbūt kāds ir iegādājies bezvadu mājas kīnozāli vai zin kādu labu variantu kuru varētu iegādātiees...

Bezvadu mājas kinozāli gribās pirkt jo tracina tām parastajām tie debīlie vadi, istaba neļauj tādu likt.

Es itkā meklēju google, bet neko prātīgu neatradu ko varētu iegādāties Latvijā, cena uz kādu es tēmēju varētu būt no 200 - 400 ls.

:)

Beefs

:)

am i correct?

Rusty pareizi saka. :)

Vienkārši vajag bezvadu mājas kinozāli, lai nebūtu jāčakarējās ar vadiem, kas pēc tam visur rēgojās. Galvenais lai aizmugurējās tumbas būtu bezvadu, bet laikam parasti visas ir bezvadu izņemot subiņu.

Lavrel aizmirsti vnk :) Reali bezwadu kinozale ir nosaciits variants! Tas bezvadu rezhims no zimee ka vadi neiet istabai pa vidu,bet aizmuguree ir vadi! ir 2vi baroshanaas bloki! priekshejaas barojaas pie uztvereja a aizmugureejas skaitas bezvadu,jo vadi neiet istabai pa vidu,bet pa aizmuguri tikai! Cena sakot no 350Ls! ja gribi lai visas butu bezvadu tad zemak pa 500 neatradisi! vel ir shtelle iegadaties tos wirless raiditajus,bet tur zuud jauda un bauda!

Edited by GooD`MeN

nu lol!

Kas vinas uz baterijam? Tapatas ies barosanas vads uz tam tumbam. Piedevam - noperc normalus darghos vadus un visi skatisies un priecasies un teiks wowowo kadi kruti vadi1

Btw es te pedejaja laika esmu nonacis pie baigi kruta secinajuma ka ja tev centra tumba nav tik pat kruta ka malas, tad labaka redirektet uz malam. Un vispar labak redirektet uz malam, jo skan labak! :)

Beefs

p.s. man ir normals ar-vadu 7 kanalu resivers yamaha. Moska nopirksi no manis? :)

Edited by 0xDEAD BEEF

Es jau taa arii domaaju, ka viss tas sranijs pasaakums maksaas afigena daargi, tapeec palikshu pie sava rezerves varianta - 2.1 skanju sisteema i vsjo! Lai nebuutu jaavelk tumbas uz aizmuguri...

beef man pasham ir divi resiiveri viens kenwood viens pioneer, kad izlemshu kuru sev atstaat domaaju, ka vienu vareeshu tirgot :)

Istaba reaali ir izshuutaa ar koka deeliishiem, un bruseem, (taa pirts tipa) apakshaa liistinjas ir no koka un tur nekur tos vadus nevar nosleept, un taadaa istabaa baigi negribaas lai kaut kur lien vadi aaraa!

Njв, mзs ar nesen izromentвjвm bijuрo kыti ar koka lоstоtзm un uztaisоjвm viesu zвli, tв pati problзma, ka neko nekur negribas naglot, jo tвs lоstоtes smukas un negribas lai paliek caurumi :D

Lфмiskвkais variants ir, kв jau te teica, ir laist vadus gar to stыra, griestu lоstоti, tobiр zem viтas, noplзрot viтu mierоgi, ar nazоti, nekas traks nenotiks.... vзl vari laist vadus pa grоdu, bet nu phuns :D Kaut ar tiem baltajiem puпнiem, ar mazo nagliтu, neatcers kв viтus sauca, tos, kur vadus speciвli laiю gar sienвm (tв kв nta vadiem) tвs nagliтas jau mazas un sitot viтas рнirbвs nekвds пaunums jau nenotiks, tвpat jau neviens pie paрiem griestiem nelыrзs, kas tur pa caurumiem...

Pašam ir šāda kino zāle. Strādā nevainojami, jauda pietiekama, plus nekādu gemaroju ar aizmugurējiem vadiem. Aizmugurējās tumbas iespraud elektrības rozetē, pašas tumbas savieno ar vadu savā starpā. Vadu aizmet aiz gultas or smth. Vienai no tumbām ir wireless sensors, kas savieno viņas ar dvd atskaņotāju.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...