Jump to content
GIGN Forum

Erepublik


vbyuer
 Share

Recommended Posts

  • Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bāc sajūta ka tulīt jau padošos...

Es kauko lasīju ka man bija jātiek indonēzijā bet esmu latvijā.

Es pa to sākuma piķi nevaru atļauties sev paiku nopirkt kr4 tagad badojos...

ko man darīt?

HEEEELp

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ielūgumu tauta ;)

tātad, man tagad ir 2. lvl, es strāāju kautkādā tizlā Laimas uzņēmumā par 1ls/day, esmu jau gājis trenēties, uzlicis avataru'n'shit....Ko jūs man tagad ieteiktu darīt? Vai jūs vispār uzzsākāt kā latvijas pilsoņi?

Link to comment
Share on other sites

Ja katru dienu noklikšķināsiet uz "Work" un "Train", kā arī katru dienu nodrošināsiet sevi ar pārtiku, jau pēc 6 dienām jums tiks piešķirtas 5 zelta vienības, kas pēc maiņas monetārajā tirgū ir vienāds ar 1000+ latiem, tā kā biļetei uz Javu Indonēzijā jums noteikti nauda pietiks (starp citu, pilnīgi visu ir iespējams iegādāties arī melnajā tirgū, izmantojot zeltu. Pasaules tirgus cenas sk. http://www.ereptools.pl). Ja kāds no eRepublik vikipēdijā ievietotās pamācības par naudas maiņu monetārajā tirgū neko nesaprot, uzdodiet jautājumus šeit.

Ja jums nav naudas pārtikai, bet nosūtīt vēstuli LSK jūsu spējām ir par grūtu, iemetiet šeit saiti uz savu lietotāja kontu un jums pārtika tiks ziedota par brīvu.

Kuili, pirmajās dienas tīri iekš spēles nav sevišķi daudz darāmā - 2 klikšķi un pārtikas iepirkšana. Parasti gan laiks tiek izmantots pamācību, foruma un jaunāko ziņu lasīšanai, lai pēc galveno ierobežojumu atbloķēšanas vispār pašam būtu skaidrs, ko darīt tālāk. :) Viss ir atkarīgs no situācijas. Ja izdosies atgūt teritorijas jau dažu dienu laikā, tad uz ārzemēm jaunajiem spēlētājiem, kuri nākotnē sevi nevēlas saistīt ar armiju, visdrīzāk nemaz nevajadzēs doties.

Šobrīd Somijas prezidenta vēlēšanās Latvijas atbalstītajam ieliktenim samotron ir 221 balss, bet somu kandidātam - 309. Lai gan mums ir balsu rezerves un tiks pielietota jau ierastā taktika - balsošana pēdējās minūtēs, izredzes uzvarēt nav nemaz tik pārliecinošas.

Tā kā Somijas aizsardzības ministrs ar mums pārtrauca miera līguma izstrādi pēc informācijas noplūdes par mūsu dalību apvērsuma veidošanā, neveiksmes gadījumā teritoriju atgūšanu nāksies atlikt vismaz uz dažām dienām vai arī līdz mēneša beigu pusei. Spēles daļa ir arī plašs diplomātiskais korpuss un spiegu tīkls, tādēļ pat šeit nekādu sīkāku informāciju izpaust nedrīkstu - ienaidnieks mūs vēro ( :mIm: ).

Jā, starp citu, spēles aizraujošākā daļa kā reiz lielākoties ir dalība aktivitātēs, kas tiešā veidā nav saistītas ar spēlē iebūvētajām iespējām - tā ir darbošanās ministru amatos, ministrijās, departamentos, vēstniecībās, pārstāvniecībās, armijas vadībā un citur. Protams, ir iespējams darboties arī spēlē iebūvētajās iespējās - uzņēmejdarbībā, ir iespējams kļūt par finanšu brokeri vai kļūt par žurnālistu utt.

Link to comment
Share on other sites

4 LVL

Galīgā pakaļā. Nauda ir 3Ls, bet marketplace Food nav. Domāju iepirkt no ārzemēm pa lēto, bet huj, nevar. Kāpēc nevar no ārzemēm pirkt :( Lai pa apstu sūta :)

Kr4, tagad jau man onka stūrī saka, ka tu gribi ēst un mirsti badā, bet nav ne naudas , ne vieta kur nopirkt paiku. Kā es varu tam LSK pateikt par manu izsalkumu?

Tātad, kad es dabūšu 5zelta monētas, laist man uz Java?

Neesmu lasijis te nevienu postu, laikam būtu jāizlasa vis topiks :)

Atbildiet, savādāk atstiepšu ka'tus :(

:ermm:

Link to comment
Share on other sites

Pērciet maizi! Tikko tirgū ielika 200 kukuļus pa 1.01 LVL gabalā. Pēc 30 min jau vairs var nebūt. Tikai nevajag pirkt nedēļai. Nopērciet 1-2 dienām un atstājiet arī citiem.

Link to comment
Share on other sites

Paldies Visvaldi par maizes doniņām, hehe :D

Jā, visa maize pa 1.01 ir izpirkta jau.

Tikko dabūju 4.lvl, bet man vēl joprojām uzrāda: "Sorry, you need to reach experience level 4 in order to send invitations."

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

Kā iegūt balsstiesības jau 6 dienu laikā?

- pievienojies eRepublik

- augšupielādē avatāru: 2 EP (EP=pieredzes punkti)

- atrodi darbu: 5 EP -> 2. līmenis: vari trenēties armijā

- treniņš: 1 EP

- darbs: 1 EP

- iegādājies pārtiku nedēļai

Pēc pirmās dienas tev jau jābūt: 2+5+1+1 = 9EP

Nākamās 6 dienas tev ir

jātrenējas+jāstrādā+jāēd = 3 pieredzes punkti / dienā

2. diena: 9+3 = 12 -> 3. līmenis

3. diena: 12+3 = 15 -> 4. līmenis

4. diena: 15+3 = 18

5. diena: 18+3 = 21

6. diena: 21+3 = 24

7. diena: 24+3 = 27 -> 5. līmenis: vari doties karā!

7. dienā pārcelies (change residence, izmantojot moving ticket) uz kādu no sarakstā uzrādītajām konflikta zonām un piedalies 4 kaujās (lai iesaistītos kaujā, wellness jābūt vismaz 40; katrā kaujā tiek zaudēti 10 wellness punkti; ja wellness nokrīt zem 40, jāapmeklē slimnīca; visizdevīgāk karot reģionā ar Q5 slimnīcu, kas viena apmeklējuma laikā tev atjauno 50 wellness vienības)

1. kauja: 27+2 = 29

2. kauja: 29+2 = 31

3. kauja: 31+2 = 33

4. kauja 33+2 = 35 -> 6. līmenis: esi ieguvis balsstiesības!

Kongresa vēlēšanas sāksies 25. aprīlī.

Šodien no rīta beidzās partiju prezidentu vēlēšanas. 2 no 3 partijām pārņēmuši naidīgi irāņu un spāņu grupējumu līderi. Trešo partiju vada pusšaubīga kanādiešu organizācija. Tuvākajās dienās dibināsim jaunu latviešu partiju, kurā, protams, visi laipni aicināti, sasniedzot 7. līmeni :) Ja kādam ir vēlme, par 10 eiro var uzreiz atslēgt visus ierobežojumus un līdzdarboties partijas dibināšanā.

Latviešu eRepublik forums - lv.erepublik.lt

Čaļi, kad es sāku spēlēt šo spēli, tad nebija nekādu problēmu, protams, no sākuma mazs ko sapratu, bet pa vienu dienu iebraucu..kar4 es pirmās dienas dienas vadījos pēc šī vbuyer'a tutoriāļa, kas ko darīt..kapēc jūs to nevarat? Činkstat te kā meitenes, ko man darīt, kur man iet..

Link to comment
Share on other sites

Ielūgumus var izsūtīt dienu pēc 4. līmeņa sasniegšanas. Un, starp citu, Visvaldis ir viens cits malacis.

Atkāpties no darba var pēc 3 dienām vai arī darba devējs to var izdarīt manuāli. Ja gribi atkāpties, nosūti viņam vēstuli.

Link to comment
Share on other sites

Ar tiem ielūgumiem ir tā, ka viņu skaits bija/ir mērāms vairākos desmitos. Tā kā nevienam nezināmu iemeslu dēļ es visai bieži no spēles tieku nobanots (^______^), tad savās rokās negribēju koncentrēt tādus zelta kalnus, kas ienāk no ielūgumiem, un lielāko daļu devu Visvaldim, kuru nemēdz nobanot. :) Starp citu, Visvaldis ir Izglītības ministrs, kurš arī atbild par jauno spēlētāju apmācīšanu.

Link to comment
Share on other sites

:D

Jā, visa maize pa 1.01 ir izpirkta jau.

Tikko dabūju 4.lvl, bet man vēl joprojām uzrāda: "Sorry, you need to reach experience level 4 in order to send invitations."

jā, tur ir tāds gļuks, es ar tikai no šodienas varu sūtīt. noreportēju jau kā bugu. atnāca, ka esot sataisīts, laikam meloja.

Link to comment
Share on other sites

Tas tāpēc, ka es tev nosūtīju uzaicinājumu uz e-pastu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...