Jump to content
GIGN Forum

Drīzumā Prototype Ir Sagaidāms Uz Pc


CHILLSIDE
 Share

Recommended Posts

Tā kā bija mums zināms, ka spēles Prototype iziešanas datums tika iesaldēts un pārcelts uz citu datumu vairāku iemeslu dēļ, paziņoja kompānijas, kas ņemas ar spēles izgatavošanu. Bet tagat ir zināms, ka Activision Blizzard studija Radical Entertainment oficiāli paziņoja, ka action spēles Prototype iziešanas datums būs šī gada jūnijā, priekš PC, Xbox 360 un Playstation 3. Nav nemazs tik ilgi, ir vērts pagaidīt tik iespaidīgu action spēli.

Īsumā par spēles gaitu:

Tātad, ja kāds vel nezina, kas tā par spēli, tātad jūs reti testējat vai interesējaties par jaunajām spēlēm, bet jums paveicās jo es jums drusku pastāstīšu. Tātad spēles gaita notiek pilsētā New York. Galvenais varonis- Aleks, kurš ir upuris neveiksmīga eksperimenta. No šī brīža, viņam ir unikālas iespējas, kuras tik dotas pēc neveiksmīga eksperimenta. Viņš spēj absorbēt jeb izsūkt cilvēku spējas, kuras piemita tam cilvēkam un vēlāk izmantot tās savām vajadzībām. Šīs spēles spēlētājam piedāvājas liela pilsētas teritorija, pa kuru viņš var brīvi staigāt ja vien tam iegribās. Vel šī spēle ir unikāla ar to, ka jums spēlējot ar personāžu Aleks, jums ir iespēja ivēlēties sev ieročus un tērpus, priekš paredzētās situācijās. Viens no tiem, kā piemērs ir- Wolverine tērps, kuram ir liela priekšrocība tuvcīņai ar monstriem.

Grafika:

Jā runājot īsumā par spēles grafiku, tad vārdu sakot tā ir ļoti iespaidīga. Asinis, kuras spēlē tiešām būs daudz ir iespaidīgas, tās neizzūd pēc kaut kāda laika intervāla uzreiz, bet tās tek no mirušajiem monstriem pa druskai, kamēr neizveidojas pamatīga peļķe, kura vēlāk pamazām izzūd. Spēlē jūs satiksities bieži vien ar mutantiem, kuri arī ir samērā reāli, nevis kaut kāds grafiskais kubs, kurš grib jūs iznīcināt. Monstriem būs mazas detaļiņas ( nazis, pie ādas kaut kāda šķemba iestingusi un citi) kuras arī ir labi izveidotas un varēs labi saskatīt. Pati pilsēta ir diezgan līdzīga New York, augstas celtnes, iespaidīgas būves un cits, ir arī par to padomāts, tāpēc Pilsēta ir ļoti iespaidīga izveidota un grafika pēc maniem uzskatiem ir labākā ko var saskatīt šajā spēlē.

Trailer:

Te links uz

Skrīni:

942352_20071003_790screen005.jpg

942352_20071003_790screen009.jpg

942352_20071003_790screen008.jpg

Edited by edgars797
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...