Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais

jukka
 Share

Recommended Posts

karoče jau ceturto reizi rakstu šito topicu. sorry par to ka nebus garumzimes un drukas kljudas. izlasot nakosho sapratisiet kapec.

tatad saksim ar to ka manam portativajam uptime varetu ut kaadi 2 meneshi. nesledzu aaraa nekad , tikai restarteju vai liku standbuy. uz nakti vienkmer standby (tipa vienk aizverot vaaku ciet. shoriit atveru vaaku viss ok , kautko padaru pie pc un eju aaraa , aiztaisu vaku ciet un eju pastaigaaties. atnaaku no pastaigas veru valjaa pc , un melna bilde. hulji ?! pirmais ko daru protams restarteju pc , paradas baltie burti tipa loading utt un atkal menla bilde. Mans WTF! restarteju atkal. tā kādas 6 reizes. beigās sāku saprast ka nemaz nav melna bilde bet tikai teiksim ja tumsa ir 100% tad man ir 97%.) tā ar lieliem okulariem tiku līdz windowsam. aiztaisu vāku , un atkal veru valjaa , bilde paraadaas es priecīgs bez gala. 1 2 un bilde pazūd atkal melns ekrāns. portativajam ir taāda opcija FN +F5 tas ir switch desktop un rezultaats ir taads pats kaa standby , paradas bilde , sak raustities un pazuud. kas varetu būt pa vainu ? vai tiešām monitors būs nodedzis ?

nu vinsh ir tumsh , kaa jau teicu uz paris sekundem varu dabut gaismu bet pectam saak raustiities un izsleedzas. pirms paris stundam bija taa ka es taisot restartu kadas reizes 30 , taisu un brinumainaa kaartaa aiziet bez problemam kautkads neliewkls plekjis uz monitora kas aatri pazuud bun monitors strada itka nekas nebutu noticis. taa paspeleju cs paris H un tagad atpal vienkarshi pats no sevis saka raustities un izsleedzaas , shoreiz es nno 100% tumsas es redzu 100% melnumu , tb neko neredzu. bet vel jo projam ar stendby utt varu dabut bildi uz paris sec. ie iespejams ka varbut monitoram nepiecieshama atpuuta ?

PS tagad viss aizgāja , kādas reizes 100-130 reizes uzspiežot FN +F5 atkal monitors neslēdzas arā.

Edited by jukka

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...