Jump to content
GIGN Forum

Servera Acc Uz 47/48 Protokolu Ar Amxbans


Cirish1
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem...

Man radās sarežģījumi ar servera acc..

Lieta tāda..

Kad ieslēdzu serveri viss strādā forši, uzlieku accesu uz niku caur webu.. ierakstu amx_reloadadmins un ieeju serverī.. acc nestrādā!

Samaini niku uz citu un tad atpakaļ uz admina niku.. acc strādā, bet kad nomainās mape atkal neiet acc, kaut vai nomainu uz citu niku un tad atkal atpakaļ...Bet kad ierakstu amx_reloadadmins, tad atkal acc strādā!

Tad nu man radās jautājums, vai nebūtu iespējams kkā šo kļūmi novērst, lai strādātu acc arī pēc mapes maiņas, neierakstot servera konsolē amx_reloadadmins...

Vai varbūt ir kāda iespēja izveidot kkādu cfg lai pēc kartes maiņas paietu kādas 2 minūtes un serveris pats uztaisītu exec admins.cfg.. teiksim kko tādu, nū lai ielādē adminu sarakstu pa jaunu, domājams tad varētu strādāt acces uz serveri... Ceru uz Jūsu palīdzību, pats esmu izmeklējies google.lv un vēl izmēģinājis visādus variantus, bet nekā nav izdevies to salabot..

P.s Ceru uz Jūsu palīdzību!

Link to comment
Share on other sites

ierakstot amxx.cfg amx_reloadadmins notiek tieši tas pats.. jo viņš ielādē to konfigu reizē ar kartes maiņu....Es arī saprotu ka to problēmu vrbt neizdosies atrisināt, bet vrbt ir iespēja ka viņš ielādē to .cfg pāris minūtes vēlāk, es domāju ka tad varētu strādāt access..

Lai gan vrbt ka arī nē, myb kāds var palīdzēt.. :/

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...