ANALGINS Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 fiicha tada, piekonektejos serverim caur putiju, palaizhu kadu procesu, teiksim ventrilo vai hlds un kad izsledzu putiju tad arii ieslegtais proces nomirst ka panakt lai kad izruba putiju proces joprojam darbotos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 uzliec uz servera softu ar nosaukumu screen un laid caur to visu... ja nu kas, tad prasi googlei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 iechekoshu sho te .. bet skiet es nekorekti izteicos, un Tu saprati ka saprati.. tas ko biju domajis bija - piekonekteju serverim caur putiju.. daros ardos, pienjemsim palaizhu hlds.. lai uz shis konkretas mashinas no kuras konekteju caur putiju nebutu lieki procesi palaisti un/vai kad sho mashinu izsledzu tad servis kursh tika palaists neapstatos, es nezinu ka savadak paskaidrto varetu vel teikt ta - pievienojos palaizhu hlds, izsledzu pc no kura tikai konekets serveri caur putiju, un serveris joprojam stradatu uz linux kur tas instalets ceru ka uztverta ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 viņš jau tev atbildēja, vnk palaid screenā to visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 screen ir softs ar ko var jebkuru procesu uz servera palaist backgroundā un pēctam termināli aizvērt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 kura puse instale skrinu ? es tagad meginu uzrakt kadu info bet ta ari neesmu sapratis servera puse lidzigi ka midnight commander vai klienta puse Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Servera, servera. Vispār interesants ir tavs domu gājiens. Ja tas būtu klienta pusē, tad pēc idejas šim tūlim visu laiku būtu jāuztur aktīva konekcija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 nu man vispar ir parak daudz jautajumu par sho lietu, jo isti nevaru atrast smuku dokumentaciju kura izskaidrots ta lai likrochi saprastu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Welcome to Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 tas ir noticis kadu britinju atpakal jau, bet tas nenozime ka atbildes klust mazak, drizak jautajumi ir dubultojusies ja ne vel vairak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now