showtime Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Kaapeec nevar ielikt MPG failus lai vinjs vareetu noka4aat es ielieku ZIP vai RAR formaataa bet kaut kaads erors paraadaas paliidziet kaa var ielikt failu lai vinju var noka4aat Redzat es ieliku failu bet Juus nevarat vinju apstiities kapeec?????????? ecipse.t.M._HeAdShOt.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeeE Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 nu tas, ka viens suuda smailiju ieliek, man veel neko nenoziimee (ble laigan spameris maita), bet paareejiem durakiem protams jaaatdarina. Katraa zinjaa tas viss bija tizli, lai arii, cik stulbs buutu topika iesaaceejs. Taatad: 1) ar to arii beidzam un sleedzam topiku 2) ar to nekas nebeidzas 3) viesiem, kas piedalaas shajaa topikaa palielinaas warn 4) iznjemot man 5) un veel veelos paraadiit shii smailija iisto noziimi: Tas jums idioti - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts