raprock Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Tāpat kā liekot banu ir jābūt 100% pārliecinātam, ka ir čīti, tāpat ir arī dodot tiesības ir jābūt pārliecinātam par to, ka čalis nečīto un vispār nav aizdomīgs tips. Esmu neitrāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Šajā situācijā labāk nedot - pārāk pretrunīgi. Pats atceros estimated, čītoja labi Un lielajiem foruma adminiem - te neviens nevaktē, ka te čaļi no malas vnk nāk un postē šajos pieteikuma topikos, noteikumi tak ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 es visu laiku domāju, kā jāielien dirsā vienam konkrētam čalim, lai kāds viņu tik akli atbalstītu un ignorētu cilvēku teikto un kas pat trakāk, uztvertu informāciju par meliem ā un dogy, tu zilais esi ka lieto manu niku deminutīvā, jebšu tās ir tikai tavas meiteniskās antipātijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 (edited) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ok ediotošu .... Tu tak spēlēji, tad kad spēlēji agrāk vienu vakaru ar tādu niku aa un tā foršāk izskatās Edited April 10, 2009 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Visādā ziņā viņš serverim var dot tikai labu. Daudz spēlē, labi šauj. Pat ja ar wh, tad vismaz aims ir. Bet nu Tava pagātne man nepatīk. Es palieku neitrāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 neatceros momentu, kad es būtu pēdējo 2 gadu laikā mainījis kaut vienu reizi niku spēles laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ja zhdal , etogo momenta, kogda zhe on poprosit access, poetomu srazu pishu ANTI, tak kak etogo cheloveka banili na h2 za wh i poetomu on pereselilsja na gign, voshol v doverie nekotorih ljudej i teperj pishet prosjbu na access ja lichno protiv nigo nichego ne imeju, i za chiti ne lovil, no uveren chto rano ili pozdno gde nebudj zapalitsja... ANTI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 ANTI - nepatiik kaa personiiba !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 te viss skaidrs, neviens saimnieks nelaidīs avi savā saimē, ja visa saime ir pret to. ngear, izskatās, ka tev vajadzēs ilgāku laiku, lai izpirktu savus grēkus. Izskatās, ka tu to esi sācis, bet būs nepieciešams vēl laiciņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jukka Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Jā tas tiesa , pienāc pēc gadiem 30.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 nak nekas pret ngearu, jo vinsh tieshaam chiiterus normaali kjer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 labi, taisu ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts