Koshkers Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Taatad es gribeetu paluugt... ne gluzhi adminja tiesiibas, bet gan driizaak priekshrociibu. Speeleejot, gadaas saskarties ar chiiteriem, bet ja vinji ir pretinieku komandaa diez ko viegli nav vinjus tieshaam paarbaudiit. Tas viss beidzaas ar rekonekteeshanos un ieshanu par spekteitoru... diezgan besiigi, jaaaa... Taapeec mans luugums ir, ja vareetu, luudzu pieshkjiriet man iespeeju apskatiit abu komandu speeleetaajus, gan Ct, gan T, lai arii es buutu CT vai T. (nu saprataa) P.S. Ceru ka taa vispaar var) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 lol? kad esi nomiris var mieriigi ieiet kaa spektators. Pats biezhi taa daru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 (edited) tad padirsh naudu ja shis variants nav iespeejams , tad pct/pt var iedot,bet cik noprotu neiedos Edited June 28, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 lol? kad esi nomiris var mieriigi ieiet kaa spektators. Pats biezhi taa daru Es to nezinaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 tad padirsh naudu ja shis variants nav iespeejams , tad pct/pt var iedot,bet cik noprotu neiedos aarpraac kaadas shausmas... padirsta nauda. nu gan. ok teema ar to arii sleegta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts