Jump to content
GIGN Forum

Bljaustieris!


xXx
 Share

Recommended Posts

BAAC cik tas bija reeciigi. AARPRAAC ej tu nost. smiliez.de_2125.gif Iedomaajies, ne, dzheks iet un bljauj. baac tas bija labs smiliez.de_2125.gif , tip dzheks taa reaali iet ja, vinjam pretii naak cilveeki ja un dzheks uzbljauj. baac un PATS SMIEKLIIGAAKAIS IR TAS kaa tie cilveeki salecas un nobiistas smiliez.de_2125.gif - vaajpraats tas ir tik reeciigi - iedomaajies ne dzheks iet, uzbljauj un cilveeki salecas smiliez.de_2125.gif psc ku reeciigi - es bikses piechuraaju, nomaucos no kreesla, sasitu galvu un nogaazu diskus no galda reecot un tad aizskreeju nobiedeet mammu ar bljaavienu smiliez.de_2125.gif baac vinja taa saleecaas smiliez.de_2125.gif tas bija tik reeciigi smiliez.de_2125.gifsmiliez.de_2125.gif psc LOL vienkarshi LOL kaut ko tik smiekliigu ar uguni nesamekleesi.

aa jaa... +1 warn tev ka liki teereet manu laiku laadeejot, skatoties to izcilaas kvalitaates video un veel rakstot sho.

Link to comment
Share on other sites

Man nespēj atrast, bet izlasīju macho atsauksmes un bilde bij skaidra, reāls gabals, man patika!!! Tā mammas biedēšana bij vienkārši super, tā salecās, ka gandrīzvai ar pannu pa pieri neiemauca!

Link to comment
Share on other sites

es gan kruts 4.gif ierijiet

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...