SOCK Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Sveiki visiem! Man ir tāda pastulba problēma: Es nokačāju Spēli Gran Turismo 2 uz PSP un nepaskatoties iemetu "ISO" mapītē. Gran Turismo 2 mapē bija fails ar nosaukumu "EBOOT.PBP" un "KEYS.bin" faili. Ieliekot failus es atvēru PSP un tad gāju uz spēļu sadaļu iekš PSP. Un ko es ieraudzīju? Tur nekā nebija! Spēles bija pazudušas. Liekot spēles iekš PSP vairs nerādās. Nezinu kāpēc? Tāpēc vēršos pie jums, gudrāk zinošiem. Ceru uz izpalīdzību.^^ P.S: psp man ir atkodēts, tik lempīgs jau neesmu, bet iespējams kaut ko esmu ne tā izdarījis. Kas man ir jādara lai atkal rādītos spēles iekš PSP? Ar cieņu SOCK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 tad kad tu liec kādu .iso vai .cso formāta spēli tev tās spēles iekš psp neparādas ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 PSP>GAME Mapītē iemet grand turismo spēles mapi, visam ir jāiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Offtopic. Kāpēc tu raksti topika nosaukuma problēma, bet raksti spam sadaļa? Ir taču atsevišķa sadaļa priekš, problēmām. Btw citas sadaļas arī šādi gadījumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOCK Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 tieši tā, nerādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now