RipLeys Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Sveiki! Izdomāju vienu lietu kā savā ziņā varētu padarīt balsošanu par kādu lietu populārāku. Tātad man ienāca prātā vai piemēram es uzstādu tādu lietu kā ir trakeriem, ka tu nobalso 2 saitēs un saņem piemēram 50iPoints par to un tā var darīt katru dienu. Tur jau noteikti kāds speciāls skripts ir vajadzīgs forumam, lai tā varētu izdarīt vai ne? Cerams, ka kāds par tādu lietu būs dzirdējis un varēs kaut ko vairāk izklāstīt Gaidu jūsu komentārus Link to comment Share on other sites More sharing options...
RipLeys Posted April 6, 2009 Author Report Share Posted April 6, 2009 Eu točna neviens neko nezin par šitādu tēmu ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Esmu tādu štelli redzējis uz mu webiem. Pastaigā pa wos populārakajiem mu serveriem un gan jau atradīsi ko līdzīgu un tad sazinies ar owneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now