#wL.Media Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Lieta tāda, man ir MP4 Sony Walkman 4gigi, un tās sony austiņas pakāsu kautkur un paņēmu Nokia N-series austiņas. Un nav tik skaļa skaņa, var dzirdēt autobusā tantiņu sarunas nevis mūziku. Un šinī lietā esmu ņūbs. Tāka paskaidrojiet. Tipja runājot par austiņām. Viņas nav visas vienādas? Tipja ir austiņas kas skaļākas un kas klusākas? Nu man vajag skaļas austiņas, pasakiet kādu modeli/firmu kas pieejama LV robežās. P.S runa iet par mazām austiņām, nevis lielajām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Cik zinu ir basi , defalts un tie kuri skan viena vieta taja visa magnita vai kas tur ieksha ( tas padara skanju precizu un vieglak uztveramu ). Taka neesmu nekads tehnikis nezinu ka tas viss saucas pareizi. Edited March 28, 2009 by ngEAr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Cik nu man ir bijušas mazās ausis, Philips modeļ ir visskaļākie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 Bet vaitad Philips modeļiem ir tie bassa figņas austiņās? Tipja dziļāk ieiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 paņem kādas normālas sennheiser ausis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 draugam ir senheiser mazās! Basi labi, skaļas arī, bet ātri nopisās! neiesaku. Domāju tās pašas philips būs labas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now