plikaisss Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Vopšem cik sapratu kāds ir dabūjis gigna adminu paroles vaine? Un tgd visiem jānomaina. Bet sūdi tādi, ka šitas nav mans profils, nu ir, bet ne uz manu e-pastu. Vienkārši draugam paprasīju vai nevaru uzrakstīt sūdzību no viņa (plikaisss) profila, viņš atļāva un atdeva man jo viņš tāpat gignā nesēž. Un profils ir uz viņa e-pasta. Tas nozīmē, ka es šeit neko darīt nevaru līdz neesmu nomainijis paroli. Bet es nevaru jo nav mans e-pasts. A draugs uz mēnesi uz ameriku prom. Var kautko sarunāt ar adminiem, ka man nomaina e-pastu? Jūsu faithfully Psych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 paroli tev vajag nomainīt forumā vai lapā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plikaisss Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 nomainīju paroli un jauno aizsūtīju PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts